reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin bo tak tez robia, glownie by nie wprowadzac w zamieszanie pacjentki bo stanowcza wiekszosc liczy tym sposobem 14+3 = 15tc (tez liczylam tym sposobem :p ale moj lekarz juz tym drugim zapisywal w karcie wszystko).

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A który dziś dc?? Jak masz np. 4+1 to 5 tydzień :)

Wszyscy mówią mąż...czasem sobie myślę, że moglibyśmy pójść do urzędu, podpisać papierek i tyle. Ja bym chciała wziąć ślub, ale my nawet nie jesteśmy zaręczeni, a ja prosić się noe będę, nawet nie zaczynam już tematu, ale jeśli mielibyśmy go już brać, to nawet nie chciałabym imprezy. Szybki ślub, obiad lub mała impreza dla najbliższych i tyle.

Weź, ten "artykuł" pojawił się wczoraj, zapewne napisany przez kogoś z grupy i na zasadzie "ja nie lubię = zło wcielone", dla mnie żenua.

Ogólnie to nie powinnaś ich pić, jeśli jesteś w ciąży...

Ja też po imieniu, ale pani w sklepie nie będę mówiła "bo mój Michał" [emoji12]

Mój liczył tak, jak mówi Spark :) 14+2, czyli leci już tydzień 15.

Złoty strzał!!

qdkkj44j6bi2vbec.png
4+1

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Paraplu twój przyjedzie i ile dni na działanie?? Bo to owu to i za 4 dni może być. U mnie testy nawet drugiej krechy nie pokazują. Wczoraj dokupil am w rossman ie. Tzn mój mi dokupil, już wie, że różowe ma kupować. Ale nie ogarnia i tak że do owu i ciążowe to co innego. Ostatni jego komentarz to : a daj spokoj co za różnica kiedy to jest . Będzie to będzie, i gadaj z facetami.

@StorAnia masz jakieś sprawdzone poidelka dla świnek morskich?? Nasze mają takie zwykłe i non stop trzeba wymieniac bo ciekna. A może są jakieś porządne, które wystarcza na dłużej???

11dc a owulka pewnie za jakieś kilka dni będzie. Tempke mierze próbnie przed czerwcem (może majem[emoji1] ) ale ja tego nie czaje. Może dlatego że dopieor od 7dc mierze [emoji23]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie dziwie sie, ze nie czaisz :p mam to samo [emoji23] chociaz dzieki ogladaniu wykresow i opisow dziewczyn bardziej obeznanych ogarniam juz temperatury wyzsze i nizsze. [emoji23] i to tyle [emoji23]

Poszłabym na zakupy bo komunie mamy kurna w niedziele, ale tak leje, ze 10m nie przejdę :p

A zimno w domu :-( u Was ile macie stopni w domu? U nas tragedia 17 stopni dla mnie to zabójstwo :-D
[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] matko kochana czemu tak zimno masz?!
Az poszlam sprawdzic u siebie, 22st C.

Jaki pozytywny? Pozytywniejszy tak ale pozytywny musi być ciemniejsza jeszcze kreska kochana [emoji23] ale plemniczki poczekaja [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Moja owulka chyba taka kochana byla i postanowila poczekac az K przyjedzie [emoji7] patrzac na test to owu nie wczesniej jak w niedziele raczej bedzie. Idealnie! Od jutra bede K balamucic [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

@Paraplu twój przyjedzie i ile dni na działanie?? Bo to owu to i za 4 dni może być. U mnie testy nawet drugiej krechy nie pokazują. Wczoraj dokupil am w rossman ie. Tzn mój mi dokupil, już wie, że różowe ma kupować. Ale nie ogarnia i tak że do owu i ciążowe to co innego. Ostatni jego komentarz to : a daj spokoj co za różnica kiedy to jest . Będzie to będzie, i gadaj z facetami.

@StorAnia masz jakieś sprawdzone poidelka dla świnek morskich?? Nasze mają takie zwykłe i non stop trzeba wymieniac bo ciekna. A może są jakieś porządne, które wystarcza na dłużej???

Przyjezdza jutro i juz zostaje ze mna, takze mamy czas [emoji1377] oł jea! [emoji92][emoji92][emoji92]

Hmm a masz to kulkowe poidelko? U mnie nie bylo z nimi nigdy problemu.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Do góry