Paraplu
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
4+1A który dziś dc?? Jak masz np. 4+1 to 5 tydzień
Wszyscy mówią mąż...czasem sobie myślę, że moglibyśmy pójść do urzędu, podpisać papierek i tyle. Ja bym chciała wziąć ślub, ale my nawet nie jesteśmy zaręczeni, a ja prosić się noe będę, nawet nie zaczynam już tematu, ale jeśli mielibyśmy go już brać, to nawet nie chciałabym imprezy. Szybki ślub, obiad lub mała impreza dla najbliższych i tyle.
Weź, ten "artykuł" pojawił się wczoraj, zapewne napisany przez kogoś z grupy i na zasadzie "ja nie lubię = zło wcielone", dla mnie żenua.
Ogólnie to nie powinnaś ich pić, jeśli jesteś w ciąży...
Ja też po imieniu, ale pani w sklepie nie będę mówiła "bo mój Michał" [emoji12]
Mój liczył tak, jak mówi Spark 14+2, czyli leci już tydzień 15.
Złoty strzał!!
Nie dziwie sie, ze nie czaisz mam to samo [emoji23] chociaz dzieki ogladaniu wykresow i opisow dziewczyn bardziej obeznanych ogarniam juz temperatury wyzsze i nizsze. [emoji23] i to tyle [emoji23]11dc a owulka pewnie za jakieś kilka dni będzie. Tempke mierze próbnie przed czerwcem (może majem[emoji1] ) ale ja tego nie czaje. Może dlatego że dopieor od 7dc mierze [emoji23]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] matko kochana czemu tak zimno masz?!Poszłabym na zakupy bo komunie mamy kurna w niedziele, ale tak leje, ze 10m nie przejdę
A zimno w domu :-( u Was ile macie stopni w domu? U nas tragedia 17 stopni dla mnie to zabójstwo
Jaki pozytywny? Pozytywniejszy tak ale pozytywny musi być ciemniejsza jeszcze kreska kochana [emoji23] ale plemniczki poczekaja [emoji1]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie owu była 14 i 15 potwierdzona monitoring,15dc był tylko płyn w zatoce daglasa,dziś 19dc@Docia1975 u ciebie 25 była owu???
@Paraplu twój przyjedzie i ile dni na działanie?? Bo to owu to i za 4 dni może być. U mnie testy nawet drugiej krechy nie pokazują. Wczoraj dokupil am w rossman ie. Tzn mój mi dokupil, już wie, że różowe ma kupować. Ale nie ogarnia i tak że do owu i ciążowe to co innego. Ostatni jego komentarz to : a daj spokoj co za różnica kiedy to jest . Będzie to będzie, i gadaj z facetami.
@StorAnia masz jakieś sprawdzone poidelka dla świnek morskich?? Nasze mają takie zwykłe i non stop trzeba wymieniac bo ciekna. A może są jakieś porządne, które wystarcza na dłużej???
To malutka do roboty macie duuużo czasu [emoji6]Przyjezdza jutro i juz zostaje ze mna, takze mamy czas [emoji1377] oł jea! [emoji92][emoji92][emoji92]
Hmm a masz to kulkowe poidelko? U mnie nie bylo z nimi nigdy problemu.
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]