reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nie dziwie sie, ze nie czaisz [emoji14] mam to samo [emoji23] chociaz dzieki ogladaniu wykresow i opisow dziewczyn bardziej obeznanych ogarniam juz temperatury wyzsze i nizsze. [emoji23] i to tyle [emoji23]

[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] matko kochana czemu tak zimno masz?!
Az poszlam sprawdzic u siebie, 22st C.

Moja owulka chyba taka kochana byla i postanowila poczekac az K przyjedzie [emoji7] patrzac na test to owu nie wczesniej jak w niedziele raczej bedzie. Idealnie! Od jutra bede K balamucic [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
No ja dziś mam tak i w ogóle nic nie rozumiem [emoji23]
1493372363-aaaaaa.png

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U gory z wczorajszy wieczor.
Na dole sprzed paru minut.

1493369858-aaaaaa.jpeg

No pięknie zaczyna kreseczka wychodzić, myślę że owu lada moment :)

Narzekacie na pogode, nie tylko Wy [emoji23] otworzylam rano drzwi mojej suczce by poszla na siku a ta tylko nochala przez prog wystawila i w tyl zwrot [emoji23]

Zazdroszczę psa - moim pogoda nie przeszkadza. Szaleją bez względu na deszcz i błocko. Cały dzień dziś przez nich ze szmatą biegam.

Poszłabym na zakupy bo komunie mamy kurna w niedziele, ale tak leje, ze 10m nie przejdę :p

A zimno w domu :-( u Was ile macie stopni w domu? U nas tragedia 17 stopni dla mnie to zabójstwo :-D

U mnie 22 stopnie ale też w domu wieczne walki bo ja ciepłolubna a mój m już nie i no wiadomo trzeba "oszczędzać" :p

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie to, ze wykryto mi torbiele endomentraialne, to cytologia wyszła zła i musiałam zrobić badanie kolposkopi. Niestety mam jakieś zmiany na szyjce macicy, których lekarz nie był wstanie ocenić i musiał pobrać wycinki. Boje się, że to rak.. W czerwcu moja mama rak płuc, w sierpniu mój maż - rak tarczycy a teraz ja:(:(:(:(. Chcieliśmy mieć z mężem dziecko, a czeka mnie najgorsze....załamana...

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie to, ze wykryto mi torbiele endomentraialne, to cytologia wyszła zła i musiałam zrobić badanie kolposkopi. Niestety mam jakieś zmiany na szyjce macicy, których lekarz nie był wstanie ocenić i musiał pobrać wycinki. Boje się, że to rak.. W czerwcu moja mama rak płuc, w sierpniu mój maż - rak tarczycy a teraz ja:(:(:(:(. Chcieliśmy mieć z mężem dziecko, a czeka mnie najgorsze....załamana...
Może to nic groźnego. Kiedy będziesz wiedzieć coś konkretnego?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

ale chyba w tak wczesnym stadium nie szkodzi :)
ogólnie to pije bo chce szybko wyzdrowieć bo meczy mnie siedzenie w pracy i leci z nosa non stop...wyglądam jak renifer a za tydzień komunia u siostry wiec trzeba jakos wyglądać.

Fuja ja tego nie lubię ble :-)

Wczoraj wstałam i tak mnie mięśnie nóg bolały jakbym maraton przebiegła :-) Hehe dzisiaj juz spokój masaż pomógł mojego męża ;-)

A Ty lepiej sie czujesz Kochana?

reklama
Do góry