reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A co do remontu...kurcze, nic mi nie mów, musimy w któryś dzień znowu usiąść i podliczyć wydatki, już się boję, póki co wiem tylko, ze na meble kuchenne i dwie szafy do zabudowy wydam 10 500zł, za drzwi wewnętrzne ok. 2300zł, to już duża suma, nie mówiąc już o robociźnie, pewnie koło 9 0000zł wyjdzie, do tego materiały, meble, sprzęty...już mi się w głowie kręci na samą myśl :o

A Wy co będziecie w mieszkaniu zmieniać ? :)

My jak sie dowiedzielismy ze mamy zdolnosc kredytowa to okazalo sie ze mamy 3 tyg na znalezienie mieszkanai i zalatiwnie formalnosci a chcialam mieszkanko takie zeby wejsc sie wprowadzic i w ciazy nie remontowac no i tak sie udalo, ale juz tu mieszkamy 5 lat no i oni tez napewno jak sie mieli wyprowadzac to nie malowali scian wiec chce odswierzyc i przede wszystkim troche po swojemu pomalowac :)

Warmia moja ukochana. Jeszcze nic narazie marzenia może w maju coś już pozalatwiamy. Najgorsze ze nie mogę znaleźć fajnego projektu a takie na miarę są strasznie drogie
emoji20.png

ooo a gdzie na Warmi?

W niedziele rano po torty jeszcze jechałam jak wszyscy spali , dzwonie do mojego M zeby zszedł i mi pomógł je przyniesc na gore a ten ze dopiero wstał i ze moge oblecieć dwa razy... ah brak slow

wrrrr faceci! tez bym miala mega focha!

Ta ziemia za ogrodzeniem też jest nasza. Całkiem sporo tego jest na 5 domów by starczyło
emoji6.png

Pieknie! :)

@ flower ale u ciebie niepewność ehhh. Może betę zrób?

Dzis jak spacerowalam do pracy zaszlam do punktu medycznego i zrobilam bete, wynik juz mam , w ciazy nie jestem, a @ nadal nie ma i nie czuje ze ma byc! Ale chcialam bete zeby dzis walnac sie do wanny z goraca woda i wywolac @ :)

@ flower szkoda... liczyłam że beta coś pokaże.
@ StorAnia owocnego weekendu życzę:)
@ lanvin te remonty i ich koszty są przerażające. Nas też to czeka w najbliższym czasie.

U nas wczoraj przytulanka nie było. Za to dzisiaj spontan w ciągu dnia :d. Już dawno tego nie robiliśmy w dzień że względu na córkę hehe. A teraz mąż włączył jej bajkę i zabrał mnie do pokoju. Fajnie tak... już trochę zapomnieliśmy o takich spontanach. Może będzie owocny:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem bardzo na TAK [emoji8]

A to moj przyszły widok z okna [emoji1]
1493128818-aaaaaa.jpeg

Ta ziemia za ogrodzeniem też jest nasza. Całkiem sporo tego jest na 5 domów by starczyło [emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

O jejku jak cudownie tam [emoji173]
Marzy mi się takie...

O kurde, Pani profesor podniosła stawki... Wizyta 350zl... Siedzę w poczekalni i przeliczam na włóczki

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

No sporo, ale w łodzi państwo profesorstwo też sobie tak życzy. Mam nadzieję, że Ci pomoże chociaż [emoji6]

@M2b tak będzie wyglądać mój dom ;) przynajmniej z wierzchu ;)
Zobacz załącznik 803968
Pięknie my z mężem chcemy większe z piwnica [emoji1]
Pięknie ;) a duży dom chcesz postawić? Ja mam swój malutki, ale są trzy pokoje , kuchnia, łazienka i kotłownia ;)
Prawda że pięknie? My około 120m2 plus piwnica. Myślimy o parterowce w klimacie warminskim ale nic mi się nie podoba [emoji6]
My jak sie dowiedzielismy ze mamy zdolnosc kredytowa to okazalo sie ze mamy 3 tyg na znalezienie mieszkanai i zalatiwnie formalnosci a chcialam mieszkanko takie zeby wejsc sie wprowadzic i w ciazy nie remontowac no i tak sie udalo, ale juz tu mieszkamy 5 lat no i oni tez napewno jak sie mieli wyprowadzac to nie malowali scian wiec chce odswierzyc i przede wszystkim troche po swojemu pomalowac :)

ooo a gdzie na Warmi?

Dzis jak spacerowalam do pracy zaszlam do punktu medycznego i zrobilam bete, wynik juz mam , w ciazy nie jestem, a @ nadal nie ma i nie czuje ze ma byc! Ale chcialam bete zeby dzis walnac sie do wanny z goraca woda i wywolac @ :)
Okolice Ostródy [emoji6]
O jejku jak cudownie tam [emoji173]
Marzy mi się takie...

No sporo, ale w łodzi państwo profesorstwo też sobie tak życzy. Mam nadzieję, że Ci pomoże chociaż [emoji6]
[emoji173] [emoji173] [emoji173] mi też się narazie marzy ten domek [emoji6] pola jest dużo [emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@ flower szkoda... liczyłam że beta coś pokaże.
@ StorAnia owocnego weekendu życzę:)
@ lanvin te remonty i ich koszty są przerażające. Nas też to czeka w najbliższym czasie.

U nas wczoraj przytulanka nie było. Za to dzisiaj spontan w ciągu dnia :d. Już dawno tego nie robiliśmy w dzień że względu na córkę hehe. A teraz mąż włączył jej bajkę i zabrał mnie do pokoju. Fajnie tak... już trochę zapomnieliśmy o takich spontanach. Może będzie owocny:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Jejku uwielbiam takie spontany :) Trzymam kciuki by ten Wasz był owocny :)

ooo a gdzie na Warmi?

A ja myślałam że jak już pare dni masz opóźnienia to jednak będzie ciąża. Szkoda ale może w maju nam wszystkim się uda :)

reklama
Do góry