Wino (czerwone wytrawnne) i orzechy na ewenntualne popsucie endometrium przez clo
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I ananas na lepsze zagnieżdżenie [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wino (czerwone wytrawnne) i orzechy na ewenntualne popsucie endometrium przez clo
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A co do remontu...kurcze, nic mi nie mów, musimy w któryś dzień znowu usiąść i podliczyć wydatki, już się boję, póki co wiem tylko, ze na meble kuchenne i dwie szafy do zabudowy wydam 10 500zł, za drzwi wewnętrzne ok. 2300zł, to już duża suma, nie mówiąc już o robociźnie, pewnie koło 9 0000zł wyjdzie, do tego materiały, meble, sprzęty...już mi się w głowie kręci na samą myśl
A Wy co będziecie w mieszkaniu zmieniać ?
Warmia moja ukochana. Jeszcze nic narazie marzenia może w maju coś już pozalatwiamy. Najgorsze ze nie mogę znaleźć fajnego projektu a takie na miarę są strasznie drogie
W niedziele rano po torty jeszcze jechałam jak wszyscy spali , dzwonie do mojego M zeby zszedł i mi pomógł je przyniesc na gore a ten ze dopiero wstał i ze moge oblecieć dwa razy... ah brak slow
Ta ziemia za ogrodzeniem też jest nasza. Całkiem sporo tego jest na 5 domów by starczyło
@ flower ale u ciebie niepewność ehhh. Może betę zrób?
Jestem bardzo na TAK [emoji8]
A to moj przyszły widok z okna [emoji1]
Ta ziemia za ogrodzeniem też jest nasza. Całkiem sporo tego jest na 5 domów by starczyło [emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
O kurde, Pani profesor podniosła stawki... Wizyta 350zl... Siedzę w poczekalni i przeliczam na włóczki
Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom
Pięknie my z mężem chcemy większe z piwnica [emoji1]
Prawda że pięknie? My około 120m2 plus piwnica. Myślimy o parterowce w klimacie warminskim ale nic mi się nie podoba [emoji6]Pięknie a duży dom chcesz postawić? Ja mam swój malutki, ale są trzy pokoje , kuchnia, łazienka i kotłownia
Okolice Ostródy [emoji6]My jak sie dowiedzielismy ze mamy zdolnosc kredytowa to okazalo sie ze mamy 3 tyg na znalezienie mieszkanai i zalatiwnie formalnosci a chcialam mieszkanko takie zeby wejsc sie wprowadzic i w ciazy nie remontowac no i tak sie udalo, ale juz tu mieszkamy 5 lat no i oni tez napewno jak sie mieli wyprowadzac to nie malowali scian wiec chce odswierzyc i przede wszystkim troche po swojemu pomalowac
ooo a gdzie na Warmi?
wrrrr faceci! tez bym miala mega focha!
Pieknie!
Dzis jak spacerowalam do pracy zaszlam do punktu medycznego i zrobilam bete, wynik juz mam , w ciazy nie jestem, a @ nadal nie ma i nie czuje ze ma byc! Ale chcialam bete zeby dzis walnac sie do wanny z goraca woda i wywolac @
[emoji173] [emoji173] [emoji173] mi też się narazie marzy ten domek [emoji6] pola jest dużo [emoji5]O jejku jak cudownie tam [emoji173]
Marzy mi się takie...
No sporo, ale w łodzi państwo profesorstwo też sobie tak życzy. Mam nadzieję, że Ci pomoże chociaż [emoji6]
Jejku uwielbiam takie spontany Trzymam kciuki by ten Wasz był owocny@ flower szkoda... liczyłam że beta coś pokaże.
@ StorAnia owocnego weekendu życzę
@ lanvin te remonty i ich koszty są przerażające. Nas też to czeka w najbliższym czasie.
U nas wczoraj przytulanka nie było. Za to dzisiaj spontan w ciągu dnia :d. Już dawno tego nie robiliśmy w dzień że względu na córkę hehe. A teraz mąż włączył jej bajkę i zabrał mnie do pokoju. Fajnie tak... już trochę zapomnieliśmy o takich spontanach. Może będzie owocny
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja myślałam że jak już pare dni masz opóźnienia to jednak będzie ciąża. Szkoda ale może w maju nam wszystkim się udaMy jak sie dowiedzielismy ze mamy zdolnosc kredytowa to okazalo sie ze mamy 3 tyg na znalezienie mieszkanai i zalatiwnie formalnosci a chcialam mieszkanko takie zeby wejsc sie wprowadzic i w ciazy nie remontowac no i tak sie udalo, ale juz tu mieszkamy 5 lat no i oni tez napewno jak sie mieli wyprowadzac to nie malowali scian wiec chce odswierzyc i przede wszystkim troche po swojemu pomalowac
ooo a gdzie na Warmi?
wrrrr faceci! tez bym miala mega focha!
Pieknie!
Dzis jak spacerowalam do pracy zaszlam do punktu medycznego i zrobilam bete, wynik juz mam , w ciazy nie jestem, a @ nadal nie ma i nie czuje ze ma byc! Ale chcialam bete zeby dzis walnac sie do wanny z goraca woda i wywolac @