reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Spark Ty mój doradco :-* cały dzień dziś rozkładam wszystko na czynniki pierwsze. Z hsg dooopa, ale mam w domu clo. Dziś 5 dc. Myślę czy nie wziąć dwa razy dziennie i pójść na żywioł. Mierzę temperaturę to chyba będę wiedziała kiedy luteinę zacząć brać. Pomożecie??? Mam wolne w pracy i od 29 do 7 maja będę na działce. D z nami do 5 maja, a w starej szopie bzykanko też można wykonać ;)
Co Wy na to???
Czyli z droznosci nici?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeteeth haha znam to... Mój ostatnio okna tam u teściów okna pomyl bo w końcu tam mieszkamy a ja w ciąży... Ona oczywiście że ma zostawić, bo ona sobie to zrobi... ostatecznie T. Pomyl, i na koniec ona mówi: syn mi okna pomyl, ahh jak ja goo dobrze wychowałam...i taaka duma w oczach
Na to ja z miną "chyba kobieto żartujesz" mówię: nie nie, to ja go tak wychowałam... ciekawe kiedy on tu okna myl, albo coś zrobił? Mieszkając ze mną dopiero się nauczył :)
Na co On: noo fakt, nigdy tu okien nie mylem...
Uśmiechnęła się tylko :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem bardzo na TAK [emoji8]

A to moj przyszły widok z okna [emoji1]
1493128818-aaaaaa.jpeg

Ta ziemia za ogrodzeniem też jest nasza. Całkiem sporo tego jest na 5 domów by starczyło [emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale pięknie!!! Gdzie to jest Kochana? Jakie tereny? :)

@Spark oj tam, oj tam ;) a teraz dla wolniejszych. Po co wino? Jakie orzechy? Jutro idę do ginekologa po leki na bakterie. Zapytam czy mój nie powinien też się przeleczyć. Torbieli pewnie nie ma , bo sama w tym cyklu zmieniłam duphaston na orgametril, więc nawet jeśli były to pewnie zeszły ;)
Czy dzisiaj jeszcze mogę dwa razy wziąć clo czy lepiej przedłużyć do 10 dc do rana?
@mfifi04 niestety odwołane hsg ze względu na wyniki crp... 7.29... gdyby było ok, to bym zataiła wynik posiewu ;)
Kurde zawsze pod górkę[emoji26] mimo wszystko nadal w Ciebie wierzę

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Spark oj tam, oj tam ;) a teraz dla wolniejszych. Po co wino? Jakie orzechy? Jutro idę do ginekologa po leki na bakterie. Zapytam czy mój nie powinien też się przeleczyć. Torbieli pewnie nie ma , bo sama w tym cyklu zmieniłam duphaston na orgametril, więc nawet jeśli były to pewnie zeszły ;)
Czy dzisiaj jeszcze mogę dwa razy wziąć clo czy lepiej przedłużyć do 10 dc do rana?
@mfifi04 niestety odwołane hsg ze względu na wyniki crp... 7.29... gdyby było ok, to bym zataiła wynik posiewu ;)
Wino (czerwone wytrawnne) i orzechy na ewenntualne popsucie endometrium przez clo :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry