reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Spark Ty mój doradco :-* cały dzień dziś rozkładam wszystko na czynniki pierwsze. Z hsg dooopa, ale mam w domu clo. Dziś 5 dc. Myślę czy nie wziąć dwa razy dziennie i pójść na żywioł. Mierzę temperaturę to chyba będę wiedziała kiedy luteinę zacząć brać. Pomożecie??? Mam wolne w pracy i od 29 do 7 maja będę na działce. D z nami do 5 maja, a w starej szopie bzykanko też można wykonać ;)
Co Wy na to???
Czyli z droznosci nici?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeteeth haha znam to... Mój ostatnio okna tam u teściów okna pomyl bo w końcu tam mieszkamy a ja w ciąży... Ona oczywiście że ma zostawić, bo ona sobie to zrobi... ostatecznie T. Pomyl, i na koniec ona mówi: syn mi okna pomyl, ahh jak ja goo dobrze wychowałam...i taaka duma w oczach
Na to ja z miną "chyba kobieto żartujesz" mówię: nie nie, to ja go tak wychowałam... ciekawe kiedy on tu okna myl, albo coś zrobił? Mieszkając ze mną dopiero się nauczył :)
Na co On: noo fakt, nigdy tu okien nie mylem...
Uśmiechnęła się tylko :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem bardzo na TAK [emoji8]

A to moj przyszły widok z okna [emoji1]
1493128818-aaaaaa.jpeg

Ta ziemia za ogrodzeniem też jest nasza. Całkiem sporo tego jest na 5 domów by starczyło [emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale pięknie!!! Gdzie to jest Kochana? Jakie tereny? :)

@Spark oj tam, oj tam ;) a teraz dla wolniejszych. Po co wino? Jakie orzechy? Jutro idę do ginekologa po leki na bakterie. Zapytam czy mój nie powinien też się przeleczyć. Torbieli pewnie nie ma , bo sama w tym cyklu zmieniłam duphaston na orgametril, więc nawet jeśli były to pewnie zeszły ;)
Czy dzisiaj jeszcze mogę dwa razy wziąć clo czy lepiej przedłużyć do 10 dc do rana?
@mfifi04 niestety odwołane hsg ze względu na wyniki crp... 7.29... gdyby było ok, to bym zataiła wynik posiewu ;)
Kurde zawsze pod górkę[emoji26] mimo wszystko nadal w Ciebie wierzę

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Spark oj tam, oj tam ;) a teraz dla wolniejszych. Po co wino? Jakie orzechy? Jutro idę do ginekologa po leki na bakterie. Zapytam czy mój nie powinien też się przeleczyć. Torbieli pewnie nie ma , bo sama w tym cyklu zmieniłam duphaston na orgametril, więc nawet jeśli były to pewnie zeszły ;)
Czy dzisiaj jeszcze mogę dwa razy wziąć clo czy lepiej przedłużyć do 10 dc do rana?
@mfifi04 niestety odwołane hsg ze względu na wyniki crp... 7.29... gdyby było ok, to bym zataiła wynik posiewu ;)
Wino (czerwone wytrawnne) i orzechy na ewenntualne popsucie endometrium przez clo :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry