Lanvin
Fanka BB :)
Ja mierze, ale się nie nakręcam, bo nie widzę sensu. Miałam już w kilku cyklach objawy ciążowe i nic z tego, dlatego się już nie nie sugeruje. Bardzo bym chciała, ale to, że będę nieustannie o tym myśleć nic mi nie daTo mam zluzowac czy mierzyć temperaturę? a serio mówiąc... ja sobie zdaje sprawę z tego ze trzeba zluzowac ale nie umiem, probowalam. Nie da rady. Musiałabym sobie obciąć głowę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie zawsze się da ale nie ma co ukrywać, że bardzo często to właśnie głowa skutecznie nas blokuje :/U psiakow, zwlaszcza ras malych, jest duza tendencja do odkladania sie kamienia nazebnego, kamien prowadzi do zapalenia dziasel, parodontozy i wypadnieciu zebow [emoji33]
U nas troche inna sytuacja bo patrzac na stan zabkow Popci to najpierw doszlo to poluzowania zeba po lewej stronie i przez to Popcia zaczela jesc prawa strona. Przez co zabki po prawej stronie sa w bardzo dobrym stanie a po lewej w okropnym kamieniu.
Dopiero dzisiaj pokojarzylam fakty i to co sie dzieje w jej pysku [emoji36]idiotka ze mnie.
Do karmy dodaje sproszkowane algi, przenikaja do sliny i spowalniaja odkladanie sie kamienia. Uzywam jeszcze pasy enzymatycznej Orozyme, podobno enzymatyczne sa najlepsze. Pol roku temu bylam z Popka na kontroli i wet powiedziala, ze zeby sa w tak dobrym stanie, ze kontrola za rok. To uspilo moja czyjnosc modle sie by przez moja glupote stracila tylk jeden zabek a nie wiecej
To ta pasta
Witaj, aj low ju! Uwielbiam ten styl pisania
Nie pomoge z tym jak sobie radzic bo nie wiem [emoji14] ja rycze w poduszke jak mam kryzys.
Myj, myj i sprawdzaj czy jakis sie nie rusza bo psiak bedzie unikal jedzenia tym zebem i ogromny kamien gotowy, jak u nas
Amen.
Tylko nie umiem sie zastosowac [emoji14]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, ja nigdzie nie napisałam, że to jest łatwe. Ani trochę! Myślisz, że ja nic a nic o dziecku nie myślę? Myślę codziennie! Zdziwilabys się co się czasem dzieje w mojej głowie...chodzi mi o to, że warto mieć jakąś odskocznie. Zająć się czymś chociaż chwilę, żeby ciągle nie myśleć, no próbować nie załamywać się jak się nie uda - będzie kolejny cykl, nowa szansa! Wiem, że to nie są rady, które każdy zastosuje, ale ja próbuję@Spark cudownie, że dogadaliście się. Kłótnie w niczym nie pomogą, najważniejsza jest szczera rozmowa
@Lanvin niby wszystkie wiemy, że trzeba zluzować, ale nie jest to wykonalne. Nawet będąc na wsi muszę starać się nie wchodzić na bb. To nie tak, że jak jadę do mojej oazy spokoju, to już nie myślę... myślę, tylko mam mniej czasu na to myślenie.
@Paraplu dobrze, że jest nas więcej, tych nawiedzonych i płaczących w poduszkę... Nie! Nie dobrze, bo nam wszystkim powinno się udać. Jak pomyślę, że w melinach rżną się na potęgę, rodzą zdrowe dzieci i wrzucają do śmietnika, to mnie szlag trafia
A ja wczoraj odstawiłam orgametril, dziś idę na pobranie posiewu. Jeśli będzie ok i @ przyjdzie to zapiszę się na hsg... jeśli...
Dziś zrobiłam test, kompletnie bez sensu. Tylko po to, żeby zobaczyć jak wygląda jedna kreska... żeby popłakać i iść rozbita do roboty... w takich momentach przychodzi tak ogromne zwątpienie, że ma się ochotę wszystko rzucić w cholerę!!!!
I tym optymistycznym akcentem pozdrawiam porannie...
Może to bezowulacyjny? Ostatnio czytałam artykuł, w którym było napisane, że każda kobieta ma co jakiś czas cykle bezowulacyjne i to normalne.Hej dziewczynki z rana
@NeSSi Cieszę się że wszystko OK piękny brzusio - rośnijcie zdrowo
@Emzilka A miał być Wojtuś Super babki górą [emoji14] Ja zawsze chciałam mieć pierwszego chłopca, ale urodziła się córa i jesteśmy z T zakochani w niej po uszy [emoji14] A imię dla dziewczynki macie?
Poniżej mój wykres. Niestety owulacji nie było dziś tem. 36,17 to już 41 dc i nie wiem co mam robić Jak myślicie poczekać jeszcze i brać donga czy od razu lecieć do gina? Zwariuje Wy już macie połowę kolejnego cyklu a ja nawet owulacji w pierwszym nie miałam
Zobacz załącznik 803142
U nas dziś bardzo zimno tylko 0 stopi...brrr..... Mojej córce ubieram znowu zimową kurtkę i buty. Mam nadzieje że majówka będzie cieplutka
@auslanderka ależ proszę, 10dpo