reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Czytałam kochana wszędzie o tym niskim progesteronie a jak niski progesteron to wysoki estrogen. No i takie skutki tego są podobno. Do tego wywołuje choroby tarczycy. Nie wiem czy znasz ale na blogu tluste zycie też o tym pisała babka.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie znam, wejdę w wolnej chwili

qdkkj44j6bi2vbec.png

Jak dziewczyny przygotowania do świąt? My dzisiaj byliśmy w kościele, trochę u moich rodziców, a od ponad 2 godzin czekam aż żurek mi dojdzie. W życiu nie robiłam takiego prawdziwego żurku, więc nie wiem jak mi wyjdzie
emoji12.png

ja dopiero wyczolgalam sie z kuchni a za 40 min musze isc wyjac ostatnia partie bezow :)
ale normalnie dzis juz padam na twarz ;)

Kochane zycze Wam spokojnych świat
U mnie bieganina na całego bo za tydzien córa ma komunie i przez ro tych świat nie czuje , tymbardziej ze u mnie jest tylko jeden dzien świat i w poniedziałek do pracy
emoji17.png
.... robie tylko
Żurek plus schab upieke . Za tydzien mam pełna chatę plus owulacje wiec pewnie basement z moim zaliczę
emoji848.png
, goście gosciami ale nie odpuszcze
emoji12.png

O kurcze to szybko z ta komunia u Was wyskoczyli! u nas zawsze maj a nawet koncowka maja bym rzekla :)
No i masz racje owulacja najwazniejsza wiec mam nadzieje ze uda Ci sie gdzies swojego dorwac :-) :)

reklama
Do góry