reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A i Ciebie jak sytuacja? :)

U mnie po, a M zachowuje się jakbym cieczke miała, czy coś i łazi za mną cały dzień jak pies [emoji3] [emoji190]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Hehe świąteczna atmosfera [emoji6]
Lawina a kupiłaś ta dietę Chodakowskiej? I jak ci się podoba?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
-wszystkie od rana zajęte jajami hihi oby produktywnie
A niech się zajmują;)
A u Ciebie jak sytuacja? :)

U mnie po, a M zachowuje się jakbym cieczke miała, czy coś i łazi za mną cały dzień jak pies [emoji3] [emoji190]

qdkkj44j6bi2vbec.png
Masz cieczke nie wiedziałam. ;) u mnie narazie działamy. Wkurza mnie ta luteina bo cały czas mi wylatuje pełno i majtki białe;/ mokro i wogole. Ale czego się nie robi;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

A jak u ciebie sytuacja? Jestem tu trochę w tyle;/

U mnie bez zmian narazie. W maju jadę do Polski do dobrego gina i na badania (tzn te które mi się uda zrobić bo okresu jeszcze nie mam nie wiem w jakim dc będę wtedy [emoji20]nie chce z krwawka do gina iść ). Wyczytałam że brak równowagi pomiędzy progesteronem i estrogenami może dawać takie objawy jak ja mam: przyrost wagi, zimne stopy i dłonie, sucha skóra, brak libido no i poronienia. Chciałabym to sprawdzić.
U Ciebie jak staranka?

U mnie bez zmian narazie. W maju jadę do Polski do dobrego gina i na badania (tzn te które mi się uda zrobić bo okresu jeszcze nie mam nie wiem w jakim dc będę wtedy [emoji20]nie chce z krwawka do gina iść ). Wyczytałam że brak równowagi pomiędzy progesteronem i estrogenami może dawać takie objawy jak ja mam: przyrost wagi, zimne stopy i dłonie, sucha skóra, brak libido no i poronienia. Chciałabym to sprawdzić.
U Ciebie jak staranka?

Kochana mi endo właśnie o tym mówiła. Ale podobno to wina tarczycy. Który masz dziś dzień cyklu? U mnie narazie działamy. Biorę luteine, witaminki i czekam na szczęśliwe zakończenie;;)

Hehe świąteczna atmosfera [emoji6]
Lawina a kupiłaś ta dietę Chodakowskiej? I jak ci się podoba?

Kupiłam, ale na vitalia.pl, bo mają więcej przepisów i apke na telefon, a cena ta sama :) zaczynam od środy dopiero, bo w poniedziałek zakupów nie zrobię, bo sklepy są zamknięte, więc jadłospis dostanę dopiero we wtorek o 11. Ale mam 1900 kcal, więc jestem zadowolona, bo głodna nie będę :)

U Ciebie jak staranka?

O, gdzie o tym czytałaś? Ja mam wiecznie zimne stopy i dłonie, no i suchą skórę :/

qdkkj44j6bi2vbec.png

Kochana mi endo właśnie o tym mówiła. Ale podobno to wina tarczycy. Który masz dziś dzień cyklu? U mnie narazie działamy. Biorę luteine, witaminki i czekam na szczęśliwe zakończenie;;)

U mnie nie ma dc bo po poronieniu jeszcze nie dostałam [emoji20] a ja słyszałam że właśnie zaburzone proporcje progesteron- estrogen są przyczyną chorej tarczycy [emoji50] a nie odwrotnie. E tam każdy co innego i weź się lecz [emoji20]

Kupiłam, ale na vitalia.pl, bo mają więcej przepisów i apke na telefon, a cena ta sama :) zaczynam od środy dopiero, bo w poniedziałek zakupów nie zrobię, bo sklepy są zamknięte, więc jadłospis dostanę dopiero we wtorek o 11. Ale mam 1900 kcal, więc jestem zadowolona, bo głodna nie będę :)

O, gdzie o tym czytałaś? Ja mam wiecznie zimne stopy i dłonie, no i suchą skórę :/

qdkkj44j6bi2vbec.png
Czytałam kochana wszędzie o tym niskim progesteronie a jak niski progesteron to wysoki estrogen. No i takie skutki tego są podobno. Do tego wywołuje choroby tarczycy. Nie wiem czy znasz ale na blogu tluste zycie też o tym pisała babka.

qdkkj44j6bi2vbec.png
A tak w ogóle po tabletkach anty masz zaburzone proporcje automatycznie ale się ureguluja [emoji5]

reklama
U mnie nie ma dc bo po poronieniu jeszcze nie dostałam [emoji20] a ja słyszałam że właśnie zaburzone proporcje progesteron- estrogen są przyczyną chorej tarczycy [emoji50] a nie odwrotnie. E tam każdy co innego i weź się lecz [emoji20]

A możesz mi przypomnieć kiedy miałaś poronienie?

Do góry