reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Natalak20 widzę że małą burzę wywołałaś heh kochana dziecko wiele zmienia i pierwszy rok życia dziecka to często sprawdzian dla związku którego wiele par nie zdaje niestety pomyślnie. Jest dużo spięć, totalne zmęczenie czasem irytacja i kłótnie. Bycie mamą to najciezsza i najbardziej satysfakcjonująca robota ma świecie a dobry partner w tej ,,robocie'' to skarb. Związek musi być mocny aby stworzyć szczęśliwą rodzinę. Skończ studia pracuj zamieszkaj z partnerem na stałe a z czasem i na dziecko przyjdzie czas. Myślę że to jeszcze nie twój czas...ale to moje przemyślenia.

reklama
Jestem w pracy...matko hak mi sie nie chce!!!!!!!! Nie moge sie doczekac az skoncze i wyjde!!!!! No ana dodatek gardlo boli, gil z nosa i jeszcze dzisiaj poleciala krew z nosa [emoji31]

Niech ta malpa juz przychodzi bo nie lubie zyc w takiej niepewnosci [emoji30] przepraszam, ze zmedze ale marzy mi sie lozko.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jestem w pracy...matko hak mi sie nie chce!!!!!!!! Nie moge sie doczekac az skoncze i wyjde!!!!! No ana dodatek gardlo boli, gil z nosa i jeszcze dzisiaj poleciala krew z nosa [emoji31]

Niech ta malpa juz przychodzi bo nie lubie zyc w takiej niepewnosci [emoji30] przepraszam, ze zmedze ale marzy mi sie lozko.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja też się pochorowałam i leżę ehh dobrze że teraz to do świąt może dojadę do siebie

Hej dziewczyny jak wstawić zdjęcie tu? Mam problem bo pokazuje mi cały czas że plik jest za duży :/
Musisz pomniejszyc foto. np tu: Link do: zmniejszacz.pl - łatwe zmniejszanie zdjęć online!
Ale wydaje mi sie ze jesli wejdziesz na telefonie w edycje zdjecia, przytniesz nawet o milimetr, to telefon zapisze to zdjecie juz w zmniejszonej wersji i uda sie wstawic.

A teraz trochę wieści dających nam nadzieję. Właśnie dowiedziałam się że moja znajoma po 13!!! latach starań jest w ciąży. Az słońce mi w sercu zaswiecilo. Teraz trzymam kciuki za jej szczęśliwe rozwiązanie. Termin ma na wrzesień.
Super!! jest nadzieja :)

A u mnie dziś w 5 dniu duphaston siknęła jasna krew... mam skurcze w podbrzuszu, boli brzuch... co to może być? :(
A ktory masz dzien cyklu? Duzo krwi? jak okres?
Slyszalam, ze z dupkiem moze sie @ zaczac, bo to sztuczny progesteron.
Mi sie wydawalo, ze mialas owu w okolicach 14dc jak patrzylam na twoj wykres, wiec moze to juz czas na @ po prostu?

Screenshot_20170411-155041.jpg
Kobietki a u mnie ck zaszło?? Dzisiaj powinna być @, może z wami nauczę się czytać te wykresy

Załączniki

• Screenshot_20170411-155041.jpg
    Screenshot_20170411-155041.jpg
    72,6 KB · Wyświetleń: 262
reklama
Do góry