reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Natalak20 widzę że małą burzę wywołałaś heh kochana dziecko wiele zmienia i pierwszy rok życia dziecka to często sprawdzian dla związku którego wiele par nie zdaje niestety pomyślnie. Jest dużo spięć, totalne zmęczenie czasem irytacja i kłótnie. Bycie mamą to najciezsza i najbardziej satysfakcjonująca robota ma świecie a dobry partner w tej ,,robocie'' to skarb. Związek musi być mocny aby stworzyć szczęśliwą rodzinę. Skończ studia pracuj zamieszkaj z partnerem na stałe a z czasem i na dziecko przyjdzie czas. Myślę że to jeszcze nie twój czas...ale to moje przemyślenia.

reklama
Jestem w pracy...matko hak mi sie nie chce!!!!!!!! Nie moge sie doczekac az skoncze i wyjde!!!!! No ana dodatek gardlo boli, gil z nosa i jeszcze dzisiaj poleciala krew z nosa [emoji31]

Niech ta malpa juz przychodzi bo nie lubie zyc w takiej niepewnosci [emoji30] przepraszam, ze zmedze ale marzy mi sie lozko.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jestem w pracy...matko hak mi sie nie chce!!!!!!!! Nie moge sie doczekac az skoncze i wyjde!!!!! No ana dodatek gardlo boli, gil z nosa i jeszcze dzisiaj poleciala krew z nosa [emoji31]

Niech ta malpa juz przychodzi bo nie lubie zyc w takiej niepewnosci [emoji30] przepraszam, ze zmedze ale marzy mi sie lozko.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja też się pochorowałam i leżę ehh dobrze że teraz to do świąt może dojadę do siebie

Hej dziewczyny jak wstawić zdjęcie tu? Mam problem bo pokazuje mi cały czas że plik jest za duży :/
Musisz pomniejszyc foto. np tu: Link do: zmniejszacz.pl - łatwe zmniejszanie zdjęć online!
Ale wydaje mi sie ze jesli wejdziesz na telefonie w edycje zdjecia, przytniesz nawet o milimetr, to telefon zapisze to zdjecie juz w zmniejszonej wersji i uda sie wstawic.

A teraz trochę wieści dających nam nadzieję. Właśnie dowiedziałam się że moja znajoma po 13!!! latach starań jest w ciąży. Az słońce mi w sercu zaswiecilo. Teraz trzymam kciuki za jej szczęśliwe rozwiązanie. Termin ma na wrzesień.
Super!! jest nadzieja :)

A u mnie dziś w 5 dniu duphaston siknęła jasna krew... mam skurcze w podbrzuszu, boli brzuch... co to może być? :(
A ktory masz dzien cyklu? Duzo krwi? jak okres?
Slyszalam, ze z dupkiem moze sie @ zaczac, bo to sztuczny progesteron.
Mi sie wydawalo, ze mialas owu w okolicach 14dc jak patrzylam na twoj wykres, wiec moze to juz czas na @ po prostu?

Screenshot_20170411-155041.jpg
Kobietki a u mnie ck zaszło?? Dzisiaj powinna być @, może z wami nauczę się czytać te wykresy

Załączniki

• Screenshot_20170411-155041.jpg
    Screenshot_20170411-155041.jpg
    72,6 KB · Wyświetleń: 258
reklama
Do góry