reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

witam się pochmurno:-( :(dopiero co siadłam sobie.piję drugą kawę i międzyczasie was podczytuje.u mnie już po owulacji i bardzo marne starania.pewnie nic z tego znowu nie będzie:(trudno ale jak za miesiąc będzie już sypialnia to może na,,nowym" coś uda się zmajstrować:D
pisałyście coś o leniu.Powiem wam że ja przy tej mojej niedoczynności tarczycy to często senna jestem i muszę się zmuszać żeby zrobić coś w domu.Ostatnio postępy robię bo na aerobik chodzę już drugi miesiąc i na siłownie co dla mnie było nie lada wyzwaniem;)także jestem z siebie dumna i mój mąż też:)
a sprzątać uwielbiam ale gotowac nie

reklama
witam się pochmurno:-( :(dopiero co siadłam sobie.piję drugą kawę i międzyczasie was podczytuje.u mnie już po owulacji i bardzo marne starania.pewnie nic z tego znowu nie będzie:(trudno ale jak za miesiąc będzie już sypialnia to może na,,nowym" coś uda się zmajstrować:D
pisałyście coś o leniu.Powiem wam że ja przy tej mojej niedoczynności tarczycy to często senna jestem i muszę się zmuszać żeby zrobić coś w domu.Ostatnio postępy robię bo na aerobik chodzę już drugi miesiąc i na siłownie co dla mnie było nie lada wyzwaniem;)także jestem z siebie dumna i mój mąż też:)
a sprzątać uwielbiam ale gotowac nie
Brawo! Tak trzymaj! Wiosna kochana pomaga[emoji4] ja gotuję z moim mężem, więc jest to forma wspólnego spędzania czasu. Sprzątamy też razem, więc nie ma takiego nawału i można to polubić [emoji6]

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Bertha u mnie to po urodzeniu Maluszka sie zmienilo a w zasadzie jeszcze w 9msc ciazy zanim sie urodzila pucowalam wszystko odkurzalam,odswiezalam ueby jak sie urodzi dom,ubranka i posciel byla swiezutka i pachnaca od tego czasu mam jazde bo wczesniej gary w zlewie czy kurz na meblach mi nie przeszkadzal sprzatalam jak ktos mial przyjsc albo w sobote i to mi starczylo.Teraz mnie wkurza jak mam okno upaprane i takim sposobem myje okna co dwa miesiace [emoji23][emoji23][emoji23]
Alleluja!! jest dla mnie nadzieja!! :D dziekuje :*

Lanvin Teraz waze 57.5 kg a chce zbic do 55 :)
A z ilu startowalas? super waga! :)

Nie wiem czy każda tak ma ale ja tak samo jak @bertha len taki Żr mnie ze szok [emoji23] mój to się czasem śmieje ze oprócz domu i psa przyjdzie mu ogarniać dziecko ... i ze może ten czas potrzebny aby oswoił się z ta myślą [emoji23] u mnie to najgorzej jak zacznę czytać książkę i mnie wciągnie ... to świat mógłby nie istnieć. A do tego śpioch. Do pracy na 6 rano wiec po południu drzemka to mój must have !

W każdym razie co do moich postępów - 21.04 badanie krwi (progesteron) wiec 24.04 idę do gp po skierowanie i mam nadzieje ze na pierwszy tydzień maja uda się już załapać na wizytę u kunsultanta.

A dzisiaj nie mogłam się oprzeć i patrzcie co kupiłam [emoji87][emoji23][emoji85][emoji85][emoji85] schowałam przed mężem żeby jazdy nie było [emoji23][emoji23][emoji87][emoji87]
Ja to akurat fanka tommee tippee ale te były na reduced to clear wiec jak darmo ... grzech nie brać [emoji23] firma to MAM i to są antykolkowe - 2x 160ml plus 2x 260 ml smoczek i do czyszczenia butelek. Która zgadnie ile dałam ?[emoji51][emoji87]
1491903058-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Uff, jak dobrze ze nie jestem sama taki leń :D ale twoj M ma lepsze podejscie, ze tylko sie smieje z tego i przygotowuje do przygarniecia kolejnej odpowiedzialnosci :D mój mi niestety robi wyrzuty :)

Kochana, buteleczki ŚLICZNE!!!!! Czy byly jeszcze z innym motywem? Jesli byly z żabkami, to biorę w ciemno!!!! :) Cena rewelacyjna! Pewnie i tak żabek nie było...?

Tak.sobie dzis przegladalam rozne.stronki I natrafilam na taki obrazeczek I stwierdzilam ze musze go dla Was skopiowac dla lepszej motywacji :happy:Zobacz załącznik 802269
Ale cudownosci, słodkości...

Alleluja!! jest dla mnie nadzieja!! :D dziekuje :*

A z ilu startowalas? super waga! :)

Uff, jak dobrze ze nie jestem sama taki leń :D ale twoj M ma lepsze podejscie, ze tylko sie smieje z tego i przygotowuje do przygarniecia kolejnej odpowiedzialnosci :D mój mi niestety robi wyrzuty :)

Kochana, buteleczki ŚLICZNE!!!!! Czy byly jeszcze z innym motywem? Jesli byly z żabkami, to biorę w ciemno!!!! :) Cena rewelacyjna! Pewnie i tak żabek nie było...?

Ale cudownosci, słodkości...

B@bertha jeszcze z króliczkami !
1491906941-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No dlatego ja tylko pytam. Czy wszystkie dziewczyny nie moglyby odpowiedziec w ten sposob? Spokojnie? bez prowokujacych komentarzy w stylu "jestes zabawna"? Możecie mnie osądzać o rozpoczęcie przysłowiowej "gównoburzy", ale zanim cos napiszecie to zastanowcie sie czy wasze slowa faktycznie beda odebrane zgodnie z waszymi intencjami :) Póki co to wieje tylko hipokryzją bo w jednym komentarzu mowicie ze to jest otwarte forum na ktorym mozecie sie wypowiadac i powinnam "przyjac na klate fale krytyki" a gdy zadaje jakies pytanie ktoras z was karci mnie ze jest niestosowne. Jeżeli nie macie nic do powiedzenia odnosnie moich pytan to darujcie sobie i nie odpowiadajcie wcale a dajcie szanse komus kto jest tym zainteresowany. ;)
Słuchaj jeśli masz pisać takie komentarze i denerwować wszystkie tu dziewczyny to lepiej abyś zniknęła!! Nie pozwolę aby ktoś tu nas denerwował mamy dość stresów!! Najlepiej się zastanów nad swoim życiem. Myślisz że dziecko to nic takiego? Najpierw to zamieszkaj że swoim partnerem. Bo wychowywanie dziecka na odległość??? Chyba ktoś tu nie ma zielonego pojęcia o dzieciach!!!!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja w ciazy prztylam do 70kg spadlo po porodzie do 55 ale potem sobie pofolgowalam jak zobaczylam na wadze 63 kg to mowie o nie....trza spiac poslady

Ale czadowe te butelki [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Do góry