reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wymalowane
piszecie jak szalone, nie nadazam sie uczyc która z Was to która, a zagladam codziennie.
probuje zrozumiec jedna rzecz. czy Duphastoon wywyola owulacje? czy ewentualnie ten pecherzyk potem podtrzyma? okresu po odstawieniu anty nie bylo i jak teraz biore 5 dzien Duphaston to logiczne jest, ze @ przyjdzie dopiero po odstawieniu, ale jak potem w 16-25dc bede go brac to on wywola owu? strasznie mnie to gnebi...
Duphaston bierze się po owu lacji

reklama
Zgadzam się, że trzeba do tego podejść z dystansem :) ja już w objawy i temp nie wierzę, dopóki mi w 16-17 dpo nadal nie będzie wysoka. Nakręcamy się czasem niepotrzebnie...

Tak czy siak, nie podoba mi się ta biel u Was, @basia89, ile dpo dzisiaj? Może po prostu nie miało się co pokazać??

A u mnie owu chyba jednak była, bo tempka rośnie :) w teorii w niedzielę, tylko nie wiem jak ma się do tego ból skutków od soboty już :) ale muszę przyznać, że dong póki co skrócił mi cykl o ok. 9 dni, więc jest postęp, ten cykl będzie trwał ok 40 dni, a nie 49 :)

1491890240-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Lanvin i tak powinno być, mi w 16-17dpo dopiero spadała i na 2dzień @, w zależności kto ma jaką faze lutealna, dlatego najlepiej poczekać do 18dpo, i wszędzie tak jest nawet napisane! :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie z ranka @Lanvin u mnie tez dzis zimno I ponuro buuuu jak ja nie.lubie takiej pogody .... :baffled: a jeszcze wczoraj bylo tak pieknie i +24°C

Jak tak kobitki starania ida pelna parą ? Bo ja jeszcze dzis I od jutra biore chlopa w obroty zreszta on to juz sam doczekac sie nie moze a zazwyczaj najbardziej mu sie zawsze chce jak mam @@@@ I nie mozna :eek: czy Wy tez zauwazylyscie takie zjawisko u swoich chlopów czy tylko moj taki niewyzyty :confused2::happy:
Tak.sobie dzis przegladalam rozne.stronki I natrafilam na taki obrazeczek I stwierdzilam ze musze go dla Was skopiowac dla lepszej motywacji :happy:
1404939742_nfpnet_600.jpg

Załączniki

• 1404939742_nfpnet_600.jpg
    1404939742_nfpnet_600.jpg
    51,7 KB · Wyświetleń: 320
Lanvin i tak powinno być, mi w 16-17dpo dopiero spadała i na 2dzień @, w zależności kto ma jaką faze lutealna, dlatego najlepiej poczekać do 18dpo, i wszędzie tak jest nawet napisane! :)

No właśnie, więc nie ma co się niepotrzebnie nastawiać, że w 7-10 dpo temperatura jest wysoka, bo z reguły powinna taka być, jeśli wszystko jest ok :)

Witam sie z ranka @Lanvin u mnie tez dzis zimno I ponuro buuuu jak ja nie.lubie takiej pogody .... :baffled: a jeszcze wczoraj bylo tak pieknie i +24°C

Jak tak kobitki starania ida pelna parą ? Bo ja jeszcze dzis I od jutra biore chlopa w obroty zreszta on to juz sam doczekac sie nie moze a zazwyczaj najbardziej mu sie zawsze chce jak mam @@@@ I nie mozna :eek: czy Wy tez zauwazylyscie takie zjawisko u swoich chlopów czy tylko moj taki niewyzyty :confused2::happy:
Tak.sobie dzis przegladalam rozne.stronki I natrafilam na taki obrazeczek I stwierdzilam ze musze go dla Was skopiowac dla lepszej motywacji :happy:Zobacz załącznik 802269
U mnie to mi się chce jak mam @ i nie mogę [emoji12]

qdkkj44j6bi2vbec.png

Co do butelek to chciałam najnowszą medeli kupić, idealnie imituje ssanie piersi, nie ułatwia dziecku ssania jak inne butle zwykle, więc też nie oducza tego "męczenia się"... tylko, że butelka 70zł :/ ale opinie ma świetne a jednak chciałabym karmić jak najdłużej a przy wejściach odciągnąć i nieech tatuś/babcia ktokolwiek karmi "jak piersią" [emoji14]

reklama
1491905619-aaaaaa.jpeg

A to mój kiedyś dla mnie zrobił [emoji14] teraz się nie kwapi [emoji14] zdjęcie gdzieś sprzed roku [emoji14]

Pięknie! Pokaż mu tę fotkę, powiedz że była to fajna niespodzianka... Ja tak czasem robię jak za długo się nie wykazuje [emoji6]działa! Ale nigdy na siłę i to jednak ma być niespodzianka więc nigdy nie wiem!

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry