reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak w czwartek zaczynasz plodne, to szybciutko tu obliczymy że @ najpozniej na przełomie kwietnia/maja ;)
Ale ciiii, kciuki trzymamy i nic nie zapeszamy. :)
Ja tempke tez teraz bede mierzyc tylko az zaobserwuje owu, zebym wiedziala kiedy @ przyjdzie. potem termometr odstawiam.

A do kogo idziesz? na poronieniach sie zna gin?

No wlasnie, ja tego nie lubie - tego odkurzania, sprzatania, mycia podłog... robie jak juz naprawde musze.. a tak to troche sie obijam i M nadrabia, ale potem komentuje, ze jestem beznadziejna gospodyni.. no taka jest prawda, on jest duzo lepsza gospodynia niz ja.. ale nie moze tak byc ze ja leze i pachne, a on zapieprza...
Wiec teraz kluczowe pytanie - czy to sie zmieni wraz z urodzeniem dziecka? :) syndrom wicia gniazda mi sie uruchomi?
Wczesniej Aschlee tez lubilas prace domowe, czy wlasnie wlaczylo ci sie wraz z dzieckiem? Jesli tak, to bylaby dla mnie nadzieja :D
Bo na razie, to moj M martwi sie jak sobie z dzieckiem damy rade, jak ja nic nie robie, i jeszcze on bedzie musial sie moze dzieckiem zajac, bo ja bede sie lenić... w zyciu sie na drugie nie zgodzi jak sie nie wezme do roboty... :( troche mnie to przeraza co sie ze mna stało, bo w rodzinie jestem widziana jako czyscioszek, ale to tylko pozory, bo ja mam motywacje zeby posprzatac jak rodzina przyjezdza w odwiedziny, wiec wtedy jest czysto..
Tak podobno zna się na poronieniach i bardzo szybko pomaga zajść w ciąże :)bardzo wielu kobietom które miały bardzo duże problemy hormonalne pomógł zajść w ciążę :)
u mnie musi być cos nie tak bo seksu jest dużo a ciązy brak...(nasienie jest podobno bardzo dobre)

reklama
Ja jakas mega duza nie jestem.Ledwo 170
Ja 169, więc tak samo :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Nie wiem czy każda tak ma ale ja tak samo jak @bertha len taki Żr mnie ze szok [emoji23] mój to się czasem śmieje ze oprócz domu i psa przyjdzie mu ogarniać dziecko ... i ze może ten czas potrzebny aby oswoił się z ta myślą [emoji23] u mnie to najgorzej jak zacznę czytać książkę i mnie wciągnie ... to świat mógłby nie istnieć. A do tego śpioch. Do pracy na 6 rano wiec po południu drzemka to mój must have !

W każdym razie co do moich postępów - 21.04 badanie krwi (progesteron) wiec 24.04 idę do gp po skierowanie i mam nadzieje ze na pierwszy tydzień maja uda się już załapać na wizytę u kunsultanta.

A dzisiaj nie mogłam się oprzeć i patrzcie co kupiłam [emoji87][emoji23][emoji85][emoji85][emoji85] schowałam przed mężem żeby jazdy nie było [emoji23][emoji23][emoji87][emoji87]
Ja to akurat fanka tommee tippee ale te były na reduced to clear wiec jak darmo ... grzech nie brać [emoji23] firma to MAM i to są antykolkowe - 2x 160ml plus 2x 260 ml smoczek i do czyszczenia butelek. Która zgadnie ile dałam ?[emoji51][emoji87]
1491903058-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czy każda tak ma ale ja tak samo jak @bertha len taki Żr mnie ze szok [emoji23] mój to się czasem śmieje ze oprócz domu i psa przyjdzie mu ogarniać dziecko ... i ze może ten czas potrzebny aby oswoił się z ta myślą [emoji23] u mnie to najgorzej jak zacznę czytać książkę i mnie wciągnie ... to świat mógłby nie istnieć. A do tego śpioch. Do pracy na 6 rano wiec po południu drzemka to mój must have !

W każdym razie co do moich postępów - 21.04 badanie krwi (progesteron) wiec 24.04 idę do gp po skierowanie i mam nadzieje ze na pierwszy tydzień maja uda się już załapać na wizytę u kunsultanta.

A dzisiaj nie mogłam się oprzeć i patrzcie co kupiłam [emoji87][emoji23][emoji85][emoji85][emoji85] schowałam przed mężem żeby jazdy nie było [emoji23][emoji23][emoji87][emoji87]
Ja to akurat fanka tommee tippee ale te były na reduced to clear wiec jak darmo ... grzech nie brać [emoji23] firma to MAM i to są antykolkowe - 2x 160ml plus 2x 260 ml smoczek i do czyszczenia butelek. Która zgadnie ile dałam ?[emoji51][emoji87]
1491903058-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
£5? [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry