reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jak w czwartek zaczynasz plodne, to szybciutko tu obliczymy że @ najpozniej na przełomie kwietnia/maja ;)
Ale ciiii, kciuki trzymamy i nic nie zapeszamy. :)
Ja tempke tez teraz bede mierzyc tylko az zaobserwuje owu, zebym wiedziala kiedy @ przyjdzie. potem termometr odstawiam.

A do kogo idziesz? na poronieniach sie zna gin?

No wlasnie, ja tego nie lubie - tego odkurzania, sprzatania, mycia podłog... robie jak juz naprawde musze.. a tak to troche sie obijam i M nadrabia, ale potem komentuje, ze jestem beznadziejna gospodyni.. no taka jest prawda, on jest duzo lepsza gospodynia niz ja.. ale nie moze tak byc ze ja leze i pachne, a on zapieprza...
Wiec teraz kluczowe pytanie - czy to sie zmieni wraz z urodzeniem dziecka? :) syndrom wicia gniazda mi sie uruchomi?
Wczesniej Aschlee tez lubilas prace domowe, czy wlasnie wlaczylo ci sie wraz z dzieckiem? Jesli tak, to bylaby dla mnie nadzieja :D
Bo na razie, to moj M martwi sie jak sobie z dzieckiem damy rade, jak ja nic nie robie, i jeszcze on bedzie musial sie moze dzieckiem zajac, bo ja bede sie lenić... w zyciu sie na drugie nie zgodzi jak sie nie wezme do roboty... :( troche mnie to przeraza co sie ze mna stało, bo w rodzinie jestem widziana jako czyscioszek, ale to tylko pozory, bo ja mam motywacje zeby posprzatac jak rodzina przyjezdza w odwiedziny, wiec wtedy jest czysto..
Tak podobno zna się na poronieniach i bardzo szybko pomaga zajść w ciąże :)bardzo wielu kobietom które miały bardzo duże problemy hormonalne pomógł zajść w ciążę :)
u mnie musi być cos nie tak bo seksu jest dużo a ciązy brak...(nasienie jest podobno bardzo dobre)

reklama
Ja jakas mega duza nie jestem.Ledwo 170
Ja 169, więc tak samo :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Nie wiem czy każda tak ma ale ja tak samo jak @bertha len taki Żr mnie ze szok [emoji23] mój to się czasem śmieje ze oprócz domu i psa przyjdzie mu ogarniać dziecko ... i ze może ten czas potrzebny aby oswoił się z ta myślą [emoji23] u mnie to najgorzej jak zacznę czytać książkę i mnie wciągnie ... to świat mógłby nie istnieć. A do tego śpioch. Do pracy na 6 rano wiec po południu drzemka to mój must have !

W każdym razie co do moich postępów - 21.04 badanie krwi (progesteron) wiec 24.04 idę do gp po skierowanie i mam nadzieje ze na pierwszy tydzień maja uda się już załapać na wizytę u kunsultanta.

A dzisiaj nie mogłam się oprzeć i patrzcie co kupiłam [emoji87][emoji23][emoji85][emoji85][emoji85] schowałam przed mężem żeby jazdy nie było [emoji23][emoji23][emoji87][emoji87]
Ja to akurat fanka tommee tippee ale te były na reduced to clear wiec jak darmo ... grzech nie brać [emoji23] firma to MAM i to są antykolkowe - 2x 160ml plus 2x 260 ml smoczek i do czyszczenia butelek. Która zgadnie ile dałam ?[emoji51][emoji87]
1491903058-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czy każda tak ma ale ja tak samo jak @bertha len taki Żr mnie ze szok [emoji23] mój to się czasem śmieje ze oprócz domu i psa przyjdzie mu ogarniać dziecko ... i ze może ten czas potrzebny aby oswoił się z ta myślą [emoji23] u mnie to najgorzej jak zacznę czytać książkę i mnie wciągnie ... to świat mógłby nie istnieć. A do tego śpioch. Do pracy na 6 rano wiec po południu drzemka to mój must have !

W każdym razie co do moich postępów - 21.04 badanie krwi (progesteron) wiec 24.04 idę do gp po skierowanie i mam nadzieje ze na pierwszy tydzień maja uda się już załapać na wizytę u kunsultanta.

A dzisiaj nie mogłam się oprzeć i patrzcie co kupiłam [emoji87][emoji23][emoji85][emoji85][emoji85] schowałam przed mężem żeby jazdy nie było [emoji23][emoji23][emoji87][emoji87]
Ja to akurat fanka tommee tippee ale te były na reduced to clear wiec jak darmo ... grzech nie brać [emoji23] firma to MAM i to są antykolkowe - 2x 160ml plus 2x 260 ml smoczek i do czyszczenia butelek. Która zgadnie ile dałam ?[emoji51][emoji87]
1491903058-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
£5? [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry