reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
13dc miałaś duży spadek 36,4 i od tego dnia idzie w górę 17dc 36,8 czyli szczyt owu i jeszcze 2dni jesteś plodna ,13dc 4dni temp idzie w górę zaczęły się plodne
No, ale owu przecież jest wtedy, kiedy jest spadek, a po owu rośnie, czyli owu u mnie w 14dc, w poprzednim też tak miałam, po owu temp rosła.

Hej:)

@Spark Gratuluje syna :) Super że wszystko jest w porządku :)
@leeleeth Odpoczywaj jak tylko się da i na pewno to łożysko pójdzie do góry :)
@marc Przykro :( Tulę
@Windy91 Czekamy na test [emoji14]
@Lanvin No super :) to Twój drugi cykl z Dongiem ?

U mnie 22 dzień cyklu a owulacji ani widu ani słychu :( Temperatura cały czas na jednym poziomie a testy z Domowego Laboratorium negatywne :( Jedyny objaw do kucie jajnika tego drugiego niż w zeszłym cyklu i śladowe ilości śluzu płodnego. Kurczę myślałam że chociaż ten cykl będzie krótszy, ale niestety czeka mnie znów około 40 dni :( No ale nic nie ma co się użalać - zawsze miałam takie cykle, a w pierwszą ciążę udało mi się zajść [emoji14]

U nas dziś przepiękna pogoda i chyba wybiorę się z moją córą na rower i może jakieś lody :)
A Ty bierzesz donga? Tak, u mnie 2 cykl, poprzedni był długi, a ten idealnie :)

@marc przykro mi, mam nadzieje że sie nie rozkręci.. tak ładnie to wygladało :)
@lavin, @ketsuri niech temp teraz rosnie

u mnie 23 dc
Dodałaś wykres? Bo nie widać :(

qdkkj44j6bi2vbec.png

Matko, a co ona ma do tego? Przecież nie miała wpływu, to raczej od niego zależało jaki plemnik dotarł, więc na siebie mógł być obrażony :|

W każdym razie właśnie dlatego to określenie płci tak wcześnie może nie być pewne, też czytałam że ten "wyrostek" może się wygladzic i będzie dziewczynka, choć na początku można zobaczyć chłopca. No, ale ciekawa jestem :) kurcze, za Tobą już prawie połowa ciąży...nieźle :)

@Windy91, jak sytuacja? Będziesz grudniową mamuśką? :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Właśnie nie wiem, ja to byłam w szoku jak mi o tym powiedziała.. Przecież to czysta natura, dar losu.. Bo dla nas najważniejsze, aby Dzidzia była w ogóle i była zdrowa... Po takiej akcji to ja do mojego chyba z rok bym się nie odzywała :) Strasznie szybko ten czas leci, jeszcze teraz święta, te przygotowania, to te dwa tyg do badania zlecą jak nie wiem co :)

No, ale owu przecież jest wtedy, kiedy jest spadek, a po owu rośnie, czyli owu u mnie w 14dc, w poprzednim też tak miałam, po owu temp rosła.
Ja ci wytłumaczyłam spadek był 13dc to po tym spadku są dni plodne masz długi cykl

A Ty bierzesz donga? Tak, u mnie 2 cykl, poprzedni był długi, a ten idealnie :)

Dodałaś wykres? Bo nie widać :(

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry