reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana ja jeszczr cyklu nie zaczęłam. Jak obliczylam to poronienie było kropka w kropkę wtedy kiedy normalnym trybem bym okres dostała. Takim tokiem myślenia okres powinnam dostać około godz 12-13 kwietnia ale to nigdy nie wiadomo. Zobaczymy.
Miejmy nadzieję że przyjdzie szybko i będziecie mogli zacząć starania;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny dzwoniłam do mojej gin. Pytałam czy warto robić teraz monitoring skoro to 3 miesiąc po poronieniu będzie. Powiedziała że możemy zacząć już teraz. Nawet nie wiecie jaka szczęśliwa jestem;) jest już światełko w tunelu;)
@M2b a który dzień cyklu dziś masz?
@marc trzymam kciuki za Twoj poniedziałkowy test
@Lanvin fajni dziadkowie;)

Ale się cieszę :) czyli czekasz na @ i zaczynasz?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Zaczęliśmy w styczniu tego roku, także od 3 miesięcy sobie działamy, ale nie mamy parcia w stylu "musimy teraz iść do łóżka, bo jest owulacja", tylko idziemy naturalnym tempem, oczywiście uwzględniając odpowiedni czas, jednak nic na siłę- priorytetowa jest ochota :)

Haha rozumiem :D
Niby człowiek się zmienia, ale są też pewne obawy "czy damy radę", "czy nie zaniedbamy" itp. :/
Uwierz, że ja jak urodziłam, to nigdy wcześniej małego dziecka na oczy nie widziałam. Nie wiedziałam o dzieciach NIC. Wszystko przyszło samo, jest jakaś intuicja, trudno to opisać, ale dacie radę :)

Dziewczyny dzwoniłam do mojej gin. Pytałam czy warto robić teraz monitoring skoro to 3 miesiąc po poronieniu będzie. Powiedziała że możemy zacząć już teraz. Nawet nie wiecie jaka szczęśliwa jestem;) jest już światełko w tunelu;)

Super!

qdkkj44j6bi2vbec.png

@Lanvin ja nie maam aplikacji, wchodzę na bb prrzez stronę, zawsze szło dodać a teraz mi wyskakuje jakiś błąd od jakiegoś czasu :/
@mfifi04 to super jak możecie się "zaraz" starać :)

Jezu ja od godziny w kolejce naa prenatalne a miałam mieć o 12'30 już szału dostaje... tym bardziej że umówiona potem jestem, wrr

@Lanvin ja nie maam aplikacji, wchodzę na bb prrzez stronę, zawsze szło dodać a teraz mi wyskakuje jakiś błąd od jakiegoś czasu :/
@mfifi04 to super jak możecie się "zaraz" starać :)

Jezu ja od godziny w kolejce naa prenatalne a miałam mieć o 12'30 już szału dostaje... tym bardziej że umówiona potem jestem, wrr
A czemu nie ściągniesz aplikacji? Wygodniej jest :)

Ja bym oszalała w takiej kolejce...kciuki! [emoji110] zdjęcie nam później pokaż :) dzisiaj wolne? Ty powiedziałaś już komuś o ciąży, prócz rodziców?

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama

super, trzymam kciuki za owoce starania

Do góry