reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana ja jeszczr cyklu nie zaczęłam. Jak obliczylam to poronienie było kropka w kropkę wtedy kiedy normalnym trybem bym okres dostała. Takim tokiem myślenia okres powinnam dostać około godz 12-13 kwietnia ale to nigdy nie wiadomo. Zobaczymy.
Miejmy nadzieję że przyjdzie szybko i będziecie mogli zacząć starania;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny dzwoniłam do mojej gin. Pytałam czy warto robić teraz monitoring skoro to 3 miesiąc po poronieniu będzie. Powiedziała że możemy zacząć już teraz. Nawet nie wiecie jaka szczęśliwa jestem;) jest już światełko w tunelu;)
@M2b a który dzień cyklu dziś masz?
@marc trzymam kciuki za Twoj poniedziałkowy test
@Lanvin fajni dziadkowie;)

Ale się cieszę :) czyli czekasz na @ i zaczynasz?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Zaczęliśmy w styczniu tego roku, także od 3 miesięcy sobie działamy, ale nie mamy parcia w stylu "musimy teraz iść do łóżka, bo jest owulacja", tylko idziemy naturalnym tempem, oczywiście uwzględniając odpowiedni czas, jednak nic na siłę- priorytetowa jest ochota :)

Haha rozumiem :D
Niby człowiek się zmienia, ale są też pewne obawy "czy damy radę", "czy nie zaniedbamy" itp. :/
Uwierz, że ja jak urodziłam, to nigdy wcześniej małego dziecka na oczy nie widziałam. Nie wiedziałam o dzieciach NIC. Wszystko przyszło samo, jest jakaś intuicja, trudno to opisać, ale dacie radę :)

Dziewczyny dzwoniłam do mojej gin. Pytałam czy warto robić teraz monitoring skoro to 3 miesiąc po poronieniu będzie. Powiedziała że możemy zacząć już teraz. Nawet nie wiecie jaka szczęśliwa jestem;) jest już światełko w tunelu;)

Super!

qdkkj44j6bi2vbec.png

@Lanvin ja nie maam aplikacji, wchodzę na bb prrzez stronę, zawsze szło dodać a teraz mi wyskakuje jakiś błąd od jakiegoś czasu :/
@mfifi04 to super jak możecie się "zaraz" starać :)

Jezu ja od godziny w kolejce naa prenatalne a miałam mieć o 12'30 już szału dostaje... tym bardziej że umówiona potem jestem, wrr

@Lanvin ja nie maam aplikacji, wchodzę na bb prrzez stronę, zawsze szło dodać a teraz mi wyskakuje jakiś błąd od jakiegoś czasu :/
@mfifi04 to super jak możecie się "zaraz" starać :)

Jezu ja od godziny w kolejce naa prenatalne a miałam mieć o 12'30 już szału dostaje... tym bardziej że umówiona potem jestem, wrr
A czemu nie ściągniesz aplikacji? Wygodniej jest :)

Ja bym oszalała w takiej kolejce...kciuki! [emoji110] zdjęcie nam później pokaż :) dzisiaj wolne? Ty powiedziałaś już komuś o ciąży, prócz rodziców?

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama

super, trzymam kciuki za owoce starania

Do góry