reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Mam to samo z prasowaniem...nie znoszę :(

qdkkj44j6bi2vbec.png
A ja za to uwielbiam prasować! [emoji33] takie ciepełko od żelazka... [emoji6]

Sent from my F5321 using Forum BabyBoom mobile app

@Lanvin mój sernik też pożre... Ale kiedyś przywiózł od babci to jak zobaczyłam... Całe pół kilo na raz zjadłam, B to nie wiedział co mi się stało [emoji23] napdalo mnie coś. Herbaty też nie slodze, kawę piję raz na 2 miesiące ale ten specyfik już muszę posłodzic [emoji1]

Chmury przyszły, słonko zaszło [emoji20] [emoji297] bez sensu... Muszę wziąć się dziś za prasowanie, bo niedługo zacznie mi szafy na pranie brakować [emoji23] już muszę na półkach obok upychac, taka ze mnie **ujowa pani domu [emoji38]
mam to samo :p pranie poupychane jeszcze po pudłach :p a muszę nastawić ze 2 pralki bo w tym tygodniu jakoś weny nie było na pranie i sprzątanie

jakiś pomysł na fajny obiad? zrobiłabym coś innego. Lubię gotować, tylko nie lubię wymyślać co zrobić

Dziewczyny, tak piszecie o tych słodkościach, że i ja się "pochwalę" :D oto moje śniadanie, które w ostatnim tygodniu jem niemal codziennie :oops::p a sernik wygląda obłędnie :)
@Windy91 bardzo dobre tiramisu jest w biedronc. Uwielbiam je :p
20170324_130031-1728x2304.1.jpg

Załączniki

• 20170324_130031-1728x2304.1.jpg
    20170324_130031-1728x2304.1.jpg
    590 KB · Wyświetleń: 104
A ja za to uwielbiam prasować! [emoji33] takie ciepełko od żelazka... [emoji6]

Sent from my F5321 using Forum BabyBoom mobile app
Ja też właśnie uwielbiam! Od zawsze! Tylko ostatnio nie ma do czego nawiązać [emoji1]
Mam wynik bety <0.100 mIU/ml :(:(:(:(:(:(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mi zdarzały się takie cykle raz- dwa w roku, najdłuższy 46dni. Odkąd się staramy to już całkiem mi się pokiełbasiło, na dwoje babka wrozyla [emoji12] który cykl się staracie, bo chyba mi umknęło albo nie przeczytałam [emoji1]

Dziewczyny, tak piszecie o tych słodkościach, że i ja się "pochwalę" :D oto moje śniadanie, które w ostatnim tygodniu jem niemal codziennie :oops::p a sernik wygląda obłędnie :)
@Windy91 bardzo dobre tiramisu jest w biedronc. Uwielbiam je [emoji14]
Zobacz załącznik 800081

Omatulu, gniazdko [emoji15] [emoji7] [emoji7] dzięki za cynk, sprawdzę [emoji16]

U mnie zaczyna się okresowe gastro, non stop głodna chodzę, zaraz mi bebzol wywali [emoji19] [emoji19]

reklama
Do góry