reklama
Antonia2016
Fanka BB :)
A mierzysz temperaturę?@Antonia2016 jedyne co mnie zdziwiło to to że jajniki po owu dalej bolaly i momentami się na tyle słabo czułam jakbym miała zaraz paść. Aa no i od 2 dni częściej chce mi się siku. Śluzu na razie nie mam ale podbrzusze mega boli jakby lada chwila miała lunac @.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Karolka2106
@Antonia2016 mierze ale w komputerze cyklu. W sumie na razie nie jest jakaś wysoka jak na ciaze bo dzisiaj np. 36.78 mierzyłam gdzieś po 6 rano ale wczoraj jak zmierzylam tak sobie po 2 h snu to była 36.9 co w sumie też mnie trochę zdziwiło i dało mała nadzieję
Spark
@Karolka2106 super!! :-) gratuluję! :*
Właśnie, skoro też dong i zioła Ci pomogły to która chętna? @Windy91 , @Joaszka ? Chyba Wy kiedyś pisalysciie? A ja zapomniałam o tym ze stresów
Właśnie, skoro też dong i zioła Ci pomogły to która chętna? @Windy91 , @Joaszka ? Chyba Wy kiedyś pisalysciie? A ja zapomniałam o tym ze stresów
Karolka2106
Ja jak chcesz,chętnie przygarnę@Karolka2106 super!! :-) gratuluję! :*
Lanvin
To prawda, co do tego, że organizm płata figle...wczoraj byłam u koleżanki, ma siostrę koło 40 lat, nie pamiętam ile ma dokładnie. Z byłym mężem starali się o dziecko 6 lat! Rok temu złapała męża na zdradzie, wyrzuciła go z domu, po paru miesiącach poznała innego faceta i jako, że była przekonana, że nie może mieć dzieci (taka była diagnoza), to się nie zabezpieczali...i Aneta jest teraz w 11 tygodniu choć podobno była bezpłodna cuda się zdarzająUda się! Głowa do góry, ostatecznie nie znam kobiety, która w końcu nie doczekała się maleństwa, a mamę mam młodą, wszystkie jej koleżanki po 40 i każda z dużym już dzieciakiem, albo studentami na karku Jedna miała taką historię, że starała się o maleństwo dwa lata bez skutku, rozstała się z partnerem po tym czasie. Kilka miesięcy pózniej pojawił się nowy partner i wpadli. Sa do dzisiaj razem a dzieciaczków jest dwójka - czasem organizm płata figle... A od kiedy się starasz ?
A tak przy okazji, witaj na forum
@mahonia @shaggy @Karolka2106, moje gratulacje!!
Nie mogę uwierzyć jaki wysyp
Miło, że pytasz [emoji8] witam z krzaczorów podczytuje cały weekend, ale nie miałam za bardzo czasu na pisanie i w zasadzie nie mialam o czym...dzisiaj 41 dc, 7 dpo, czekam cierpliwie na @ powinna przyjść 13 lub 14 marzec. W sobotę szukaliśmy butów dla Filipa, bo było mega ciepło, potem byliśmy na hulajnodze i na placu zabaw, wczoraj Filip był u ojca, a później poszliśmy do jego chrzestnej i pobawił się z jej córką, także weekend zleciałMarc, nie mów tak!! W końcu się uda! U mnie 8 cs i pewnie znowu nic z tego nie bedzie ale trzeba walczyć dalej! Zbadaj się i może kup mężowi jakieś witaminki ! Nie poddawaj się! Są tutaj dziewczyny, ktorę starają się rok- dwa nawet trzy! I się nie poddawają! [emoji6]
Karolka, gratulowałam ale chyba przeoczyłaś mojego posta więc gratuluje jeszcze raz i powiedz nam jak cykl obstawiony [emoji6]?
Lanvin, co tam?? [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz siedzę w pracy i jem śniadanie po pracy lecę na fitness i muszę jeszcze zrobić ciasto, bo mały prosił i kokosowe fit kulki [emoji14]
A jak u Ciebie Basia, który dc?
@marc, ani mi się waż uciekać! Ja pewnie też sobie poczekam zanim się uda, ale w końcu na pewno się uda zobacz ile Spark się starała zanim się udało...Głowa od góry [emoji8]
A tak prezentuje się moja tempka:
reklama
Ano fakt, ja też zapomniałam [emoji23] ja się ziółek chętnie napije [emoji16]@Karolka2106 super!! :-) gratuluję! :*
Karolka, piękne krechy [emoji7] gratuluję!!