reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Antonia2016 jedyne co mnie zdziwiło to to że jajniki po owu dalej bolaly i momentami się na tyle słabo czułam jakbym miała zaraz paść. :)Aa no i od 2 dni częściej chce mi się siku. Śluzu na razie nie mam ale podbrzusze mega boli jakby lada chwila miała lunac @.
A mierzysz temperaturę?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Antonia2016 mierze ale w komputerze cyklu. W sumie na razie nie jest jakaś wysoka jak na ciaze bo dzisiaj np. 36.78 mierzyłam gdzieś po 6 rano ale wczoraj jak zmierzylam tak sobie po 2 h snu to była 36.9 co w sumie też mnie trochę zdziwiło i dało mała nadzieję:)

Karolka GRATULACJE :)
Antonia jak u Ciebie?
nie odzywałam się bo byłam nsa wyjeździe.
Dziś 26 dc ale temp. nie bardzo ciążowa, wieć czekam na @ i dalej będę się starac.
upload_2017-3-6_8-29-34.png

Załączniki

• upload_2017-3-6_8-29-34.png
    upload_2017-3-6_8-29-34.png
    111,7 KB · Wyświetleń: 282
Uda się! Głowa do góry, ostatecznie nie znam kobiety, która w końcu nie doczekała się maleństwa, a mamę mam młodą, wszystkie jej koleżanki po 40 i każda z dużym już dzieciakiem, albo studentami na karku :) Jedna miała taką historię, że starała się o maleństwo dwa lata bez skutku, rozstała się z partnerem po tym czasie. Kilka miesięcy pózniej pojawił się nowy partner i wpadli. Sa do dzisiaj razem a dzieciaczków jest dwójka - czasem organizm płata figle... A od kiedy się starasz ?
To prawda, co do tego, że organizm płata figle...wczoraj byłam u koleżanki, ma siostrę koło 40 lat, nie pamiętam ile ma dokładnie. Z byłym mężem starali się o dziecko 6 lat! Rok temu złapała męża na zdradzie, wyrzuciła go z domu, po paru miesiącach poznała innego faceta i jako, że była przekonana, że nie może mieć dzieci (taka była diagnoza), to się nie zabezpieczali...i Aneta jest teraz w 11 tygodniu :) choć podobno była bezpłodna :) cuda się zdarzają

A tak przy okazji, witaj na forum :)

@mahonia @shaggy @Karolka2106, moje gratulacje!!

Nie mogę uwierzyć jaki wysyp ;)

Marc, nie mów tak!! W końcu się uda! U mnie 8 cs i pewnie znowu nic z tego nie bedzie ale trzeba walczyć dalej! Zbadaj się i może kup mężowi jakieś witaminki ! Nie poddawaj się! Są tutaj dziewczyny, ktorę starają się rok- dwa nawet trzy! I się nie poddawają! [emoji6]
Karolka, gratulowałam ale chyba przeoczyłaś mojego posta więc gratuluje jeszcze raz i powiedz nam jak cykl obstawiony [emoji6]?
Lanvin, co tam?? [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Miło, że pytasz [emoji8] witam z krzaczorów :) podczytuje cały weekend, ale nie miałam za bardzo czasu na pisanie i w zasadzie nie mialam o czym...dzisiaj 41 dc, 7 dpo, czekam cierpliwie na @ ;) powinna przyjść 13 lub 14 marzec. W sobotę szukaliśmy butów dla Filipa, bo było mega ciepło, potem byliśmy na hulajnodze i na placu zabaw, wczoraj Filip był u ojca, a później poszliśmy do jego chrzestnej i pobawił się z jej córką, także weekend zleciał :)

Teraz siedzę w pracy i jem śniadanie :) po pracy lecę na fitness :) i muszę jeszcze zrobić ciasto, bo mały prosił i kokosowe fit kulki [emoji14]

A jak u Ciebie Basia, który dc?

@marc, ani mi się waż uciekać! Ja pewnie też sobie poczekam zanim się uda, ale w końcu na pewno się uda :) zobacz ile Spark się starała zanim się udało...Głowa od góry [emoji8]

A tak prezentuje się moja tempka:

1488786477-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Do góry