reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przyszlam się i tu wyżalić:(Bylam u gina.. pecherzyk 16 mm.. czyli mąż nie zdazy z dele wrocic na czas. Specjalnie wzial urlop by byc 5 dni z nami od srody wieczor:(buu..
A jeszcze dziwne bo na usg babka mowila ze chyba po owulacji bo jest slad plynu w zatoce douglasa.. Prowadze wykres i nie odnotowalam skoku..chyba ze dzisiaj ja mialam?sie okaze jutro ale testy owu dopiero zaczynaja sie ruszac. Dziwne to wszystko..chyba po poronieniu odbija..

Takze staranka dopiero od Maja;((( tak mi smutno..tyle czasu zas..;(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wszystko przecież stracone. Wykorzystajcie ten czas na staranka od srody od razu, a nóż zaskoczy. Wiesz że różne rzeczy się tu dzieją :-) a np z tego względu że sie smucisz i stresujesz oeu przyjdzie później, pecherzyk pęknie dzien później i akurat się wstrzelicie. Trudno tak się zgrać ale od razu proszę marsz do wyra :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Proszę test robiony 2h temu ...

3543dda20a4a62a6ac6a07d84c951ffe.jpg

Biel vizira... mówiłam ze tamten był jakiś lewy ;-) czekam na @ tylko niech już się ogarnie i przyjdzie !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Aniu a miałaś w końcu tą wizyte z USG i wogóle co za badania porobiłaś w ostatnim czasie?? Co z tym progesteronem?? Jakieś leki dodatkowe???
To dłuuuga historia ;)
Zmieniłam lekarza. Tamten zaproponował clo i monity oraz dupka. Po miesiącu bezskutecznego starania inseminację... Gdy zapytałam czy to ma sens bez zbadania drożności, usłyszałam że w MOIM wieku szkoda każdego cyklu... hmmm... a mojej kasy nie szkoda??? No i zmieniłam ginekologa. Mam skierowanie na drożność, ale nie mam @ , bo się spóźnia!!! Tyle w skrócie ;)

Moze zle widziala i to.nie byl plyn....albo mialas dwa pecherzyki...???
16mm to jeszcze maly. Niektore kobiety hoduja po 24-26mm i przy takich duzych zachodza.....jeżeli skoku nie.bylo to moze zdarzycie sie wbic z mezem.. [emoji4][emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie, 16 mm to wcale nie dużo. Kontroluj testy owu, może zdąży[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje, chyba dobrze. Dziś już nie powtarzałam bety. Zobaczyłam, ze prawidłowo przyrasta i będę spokojnie czekać do 13.03 (mam wtedy wizytę).
Właśnie sobie poleguje i najchętniej poszłabym spac :)
Dziś zaczęłam 5 tc :)

@marc
@Queen
Czekamy na Wasze poranne teściory :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

To tak jak ja 4t1d [emoji4] ... na kiedy masz termin ?

Hej kobietki, witam po przerwie. Była potrzebna żeby wszystko przemyśleć i poukładać. Od dzisiaj oficjalnie wracamy do staranek. Jestem po wizycie u gina. Podczas histero usunęli polip, Dzisiaj na USG pęcherzyk miał 21mm , endo 12mm , mamy działać cały weekend. A i wyniki TSH spadły na 2,5. Ale z nimi też ferrytyna poniżej dolnej normy. Zaczynam nadrabianie. Mam nadzieje, że posypało się duuużo podwójnych kreseczek.

Super, ze już lepiej [emoji4] i wróciłaś. Owocnego weekendu [emoji6]

Tak. Na oddział mam się zgłosić w ND a w poniedziałek operacja :)

Nimitii powodzenia ... oby było szybko i bezbolesnie [emoji6]

Przyszlam się i tu wyżalić:(Bylam u gina.. pecherzyk 16 mm.. czyli mąż nie zdazy z dele wrocic na czas. Specjalnie wzial urlop by byc 5 dni z nami od srody wieczor:(buu..
A jeszcze dziwne bo na usg babka mowila ze chyba po owulacji bo jest slad plynu w zatoce douglasa.. Prowadze wykres i nie odnotowalam skoku..chyba ze dzisiaj ja mialam?sie okaze jutro ale testy owu dopiero zaczynaja sie ruszac. Dziwne to wszystko..chyba po poronieniu odbija..

Takze staranka dopiero od Maja;((( tak mi smutno..tyle czasu zas..;(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo tak mi przykro ... los igra z nami ale się nie poddawaj działajcie bo teoria teorią a życie pisze swoje scenariusze [emoji8]

Proszę test robiony 2h temu ...

3543dda20a4a62a6ac6a07d84c951ffe.jpg

Biel vizira... mówiłam ze tamten był jakiś lewy ;-) czekam na @ tylko niech już się ogarnie i przyjdzie !

Queen nie, ja nie odpuszczam ... zrób kochanie proszę dla nas rano z pierwszego sikania facelle ... ja tylko wtedy uwierzę [emoji6] kciuków nie puszczam [emoji39]

reklama
Do góry