Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak. Na oddział mam się zgłosić w ND a w poniedziałek operacja@oczekiwanie fajnie ze wróciłaś. Mamy tu trochę dobrych wiadomości w ostatnim czasie.
To dziewczyny mamy listopadowki.
@StorAnia nie przyszła jeszcze@?
@marc jak tam sytuacja?
@nimitii jak się czujesz? Pisałaś że termin przesunięty?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
No jaja sobie robi! Ni ma jej@oczekiwanie fajnie ze wróciłaś. Mamy tu trochę dobrych wiadomości w ostatnim czasie.
To dziewczyny mamy listopadowki.
@StorAnia nie przyszła jeszcze@?
@marc jak tam sytuacja?
@nimitii jak się czujesz? Pisałaś że termin przesunięty?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko będzie dobrze daj znać;*Tak. Na oddział mam się zgłosić w ND a w poniedziałek operacja
Nie ma sprawy
To moze jednak tescikNo jaja sobie robi! Ni ma jej
Niby jestem pewna, że nie ma sensu robić testu, ale im dłużej @ nie ma, tym nadzieja niestety się budzi...
Cholera jasna zawsze pod górkę...Kochana ja wiem jak to jest,że się czeka,monitoruje cykl i wszystko się nagle rozdupi...Przyszlam się i tu wyżalićBylam u gina.. pecherzyk 16 mm.. czyli mąż nie zdazy z dele wrocic na czas. Specjalnie wzial urlop by byc 5 dni z nami od srody wieczorbuu..
A jeszcze dziwne bo na usg babka mowila ze chyba po owulacji bo jest slad plynu w zatoce douglasa.. Prowadze wykres i nie odnotowalam skoku..chyba ze dzisiaj ja mialam?sie okaze jutro ale testy owu dopiero zaczynaja sie ruszac. Dziwne to wszystko..chyba po poronieniu odbija..
Takze staranka dopiero od Maja;((( tak mi smutno..tyle czasu zas..;(
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom