reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Przyszlam się i tu wyżalić:(Bylam u gina.. pecherzyk 16 mm.. czyli mąż nie zdazy z dele wrocic na czas. Specjalnie wzial urlop by byc 5 dni z nami od srody wieczor:(buu..
A jeszcze dziwne bo na usg babka mowila ze chyba po owulacji bo jest slad plynu w zatoce douglasa.. Prowadze wykres i nie odnotowalam skoku..chyba ze dzisiaj ja mialam?sie okaze jutro ale testy owu dopiero zaczynaja sie ruszac. Dziwne to wszystko..chyba po poronieniu odbija..

Takze staranka dopiero od Maja;((( tak mi smutno..tyle czasu zas..;(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Moze zle widziala i to.nie byl plyn....albo mialas dwa pecherzyki...???
16mm to jeszcze maly. Niektore kobiety hoduja po 24-26mm i przy takich duzych zachodza.....jeżeli skoku nie.bylo to moze zdarzycie sie wbic z mezem.. [emoji4][emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przyszlam się i tu wyżalić:(Bylam u gina.. pecherzyk 16 mm.. czyli mąż nie zdazy z dele wrocic na czas. Specjalnie wzial urlop by byc 5 dni z nami od srody wieczor:(buu..
A jeszcze dziwne bo na usg babka mowila ze chyba po owulacji bo jest slad plynu w zatoce douglasa.. Prowadze wykres i nie odnotowalam skoku..chyba ze dzisiaj ja mialam?sie okaze jutro ale testy owu dopiero zaczynaja sie ruszac. Dziwne to wszystko..chyba po poronieniu odbija..

Uszy do góry, może jeszcze się uda, nie skreslaj tego cyklu:)

Napisane na LG-K520 w aplikacji Forum BabyBoom

Może dwie owulacje, któraś z dziewczyn tak miała. U mnie dzisiaj w 11dc pęcherzyk był 21mm. Nie smutaj będzie dobrze ;)

reklama
Do góry