reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@Magda36 az tak długo... jakies efekty są?
Nie wiem, nie badałam. Kazał brać aż zajde w ciążę a ze nie zaszłam to biorę dalej. Może po mojej operacji to zbadam. Chcę uderzyć do kliniki leczenia niepłodności a oni na pewno zleca wszystkie badania. Wiec jeszcze trochę pobiore [emoji12]

1usavcqgt1dml95x.png

A to mój progesteron... :( 18 dc

Jak to dobrze, że zmieniłaś tego lekarza!!!

To tak jak ja 4t1d [emoji4] ... na kiedy masz termin ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Też mam wizytę 13.03. :)

A ja mam 5t 2d. Wizyte sobie zalatqie na 16 marca zeby juz bylo serducho, ale jeszcze bete zmierze w pon.
Na razie kolezanki przyjęły moje klamstewko..

A ja 5t2d, choc według owu mam wrażenie że ciąża jest 5 dni młodsza.

Moja dzisiejsza beta: 1592 mIU/ml :)

A ja mam 5t 2d. Wizyte sobie zalatqie na 16 marca zeby juz bylo serducho, ale jeszcze bete zmierze w pon.
Na razie kolezanki przyjęły moje klamstewko..

To ja umówię się gdzieś na 22-23.03. Tez bym chciała już zobaczyć serducho [emoji7]
Ja się właśnie zastanawiam czy nie zmierzyć przyrostu bety i chyba się skuszę na badanie we wtorek i czwartek aby zmierzyć po 48 godzinach. Miałam tego nie robić aby się nie denerwować ale i tak się denerwuje bo nie wiem czy jest ok .... i weź tu zrozum kobietę [emoji38]

Dobrze, ze koleżanki nic nie podejrzewają [emoji4]

Dziewczyny, ja już sama nic nie wiem...dziś 26 dc, dalej żadnych plamień, a jak odbierałam młodszą córę z przedszkola, to strasznie na schodach zakręciło mi się w głowie, aż czułam, że mi krew odpływa z twarzy...z drugiej strony mam takie dziwne pobolewania podbrzusza, to nie jest ból menstruacyjny, jedyne z czym mogę porównać to jak w drugiej ciąży rozwarcie za szybko mi się zrobiło:/ czy to możliwe żeby przez tabletki tak mi się wszystko rozregulowało, że pojawił mi się PMS, którego nigdy nie miałam? (dodam, że miesiączkuje już 22 lata). Czas pokaże...
ps. czy Facelle to najlepsze testy?

No u mnie bez zmian ... test wyszedł jak inne nic byście nie zobaczyły ...
Jestem zła nic nie umiem na jutro :-( będę wyć i gryźć podłogę :-) serio teraz to nic sie nie uczyłam nic, a nic
Dziewczęta nie wiem jestem chyba naprawde pechowa

Przyszlam się i tu wyżalić:(Bylam u gina.. pecherzyk 16 mm.. czyli mąż nie zdazy z dele wrocic na czas. Specjalnie wzial urlop by byc 5 dni z nami od srody wieczor:(buu..
A jeszcze dziwne bo na usg babka mowila ze chyba po owulacji bo jest slad plynu w zatoce douglasa.. Prowadze wykres i nie odnotowalam skoku..chyba ze dzisiaj ja mialam?sie okaze jutro ale testy owu dopiero zaczynaja sie ruszac. Dziwne to wszystko..chyba po poronieniu odbija..

Takze staranka dopiero od Maja;((( tak mi smutno..tyle czasu zas..;(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ma często płyn w zatoce... właściwie prawie zawsze... tez nie wiem z czego to wynika, gin tez mówi tylko ze mógł jakis pecherzyk nadmiarowy sobie pęknąć..
Nie trać nadziei! Moze jajco poczeka!!! :)

Proszę test robiony 2h temu ...

3543dda20a4a62a6ac6a07d84c951ffe.jpg

Biel vizira... mówiłam ze tamten był jakiś lewy ;-) czekam na @ tylko niech już się ogarnie i przyjdzie !

Kochana, jakimś różowym dziadostwem nas nie zbędziesz. Jutro rano facelle i nic innego (lub DOZ płytkowy)! Bedzie jutro krecha!!!

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
To dłuuuga historia ;)
Zmieniłam lekarza. Tamten zaproponował clo i monity oraz dupka. Po miesiącu bezskutecznego starania inseminację... Gdy zapytałam czy to ma sens bez zbadania drożności, usłyszałam że w MOIM wieku szkoda każdego cyklu... hmmm... a mojej kasy nie szkoda??? No i zmieniłam ginekologa. Mam skierowanie na drożność, ale nie mam @ , bo się spóźnia!!! Tyle w skrócie ;)

Nam Aniu lekarz teraz dał pół roku. W USG wszystko ok, tsh trochę musi zejść w dół, chociaż już jest i tak dobrze. Jak się nie uda to laparoskopia, ale tego nie chcę. Zobaczymy, jak się nasze losy potoczą. Mój gin wogóle nie mówi o tym kto ma ile lat bo sam z żoną miał dziecko w wieku 40 lat hehe, także głowa do góry ;). U mnie leżą ciągle dwa testy, które były kupione w listopadzie czy grudniu. Mam nadzieje, że ten cykl da mi szansę na ich wykorzystanie :-) :)

Do góry