reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No u mnie bez zmian ... test wyszedł jak inne nic byście nie zobaczyły ...
Jestem zła nic nie umiem na jutro :-( będę wyć i gryźć podłogę :-) serio teraz to nic sie nie uczyłam nic, a nic
Dziewczęta nie wiem jestem chyba naprawde pechowa

Nie mów tak! Nie jesteś pechowa!!!

Idź proszę do lekarza, powiedz jaka jest syutacja z tymi testami. Niech Ci doradzi, zleci badania. Będziesz spokojniejsza i będziesz wiedziała na czym stoisz! Potem podejmiesz odpowiednie kroki do tego, aby się udało!

Głowa do góry!

Rozmawiałaś z mężem?

reklama
Dziewczyny, ja już sama nic nie wiem...dziś 26 dc, dalej żadnych plamień, a jak odbierałam młodszą córę z przedszkola, to strasznie na schodach zakręciło mi się w głowie, aż czułam, że mi krew odpływa z twarzy...z drugiej strony mam takie dziwne pobolewania podbrzusza, to nie jest ból menstruacyjny, jedyne z czym mogę porównać to jak w drugiej ciąży rozwarcie za szybko mi się zrobiło:/ czy to możliwe żeby przez tabletki tak mi się wszystko rozregulowało, że pojawił mi się PMS, którego nigdy nie miałam? (dodam, że miesiączkuje już 22 lata). Czas pokaże...
ps. czy Facelle to najlepsze testy?

Dla mnie Doz płytkowy [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No u mnie bez zmian ... test wyszedł jak inne nic byście nie zobaczyły ...
Jestem zła nic nie umiem na jutro :-( będę wyć i gryźć podłogę :-) serio teraz to nic sie nie uczyłam nic, a nic
Dziewczęta nie wiem jestem chyba naprawde pechowa
E tam pechowa :-) zobaczysz że jutro zdasz :-) no i niech w koncu Twoja macica sie określi!!!!;) cholera jasna...

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już nie wiem co dalej robić... :( to czekanie mnie wkur...a :( Już uwierzyłam że nie mam czasu na takie marnotrawstwo ;)

Aniu ty przestań, bo mnie na początku Twój optymizm i Twoja wiara trzymały w nadziei, że się uda. Trochę to trwa, ale wierze , że i my z tą większa liczbą wiosen doczekamy się dwóch tłustych kreseczek .

Tak, Nordtest tez super, to jest identyczny test jako Doz. Wg mnie ta sama linia produkcyjna tylko opakowanie zmieniają.
Sama tez używam ich - kupuje sobie Nordtest online po 3-4zl za sztukę. :)
A jak nie mam pod ręka i nie chce mi sie czekać na przesyłkę to kupuje Doz. :)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Dziewczyny, ja już sama nic nie wiem...dziś 26 dc, dalej żadnych plamień, a jak odbierałam młodszą córę z przedszkola, to strasznie na schodach zakręciło mi się w głowie, aż czułam, że mi krew odpływa z twarzy...z drugiej strony mam takie dziwne pobolewania podbrzusza, to nie jest ból menstruacyjny, jedyne z czym mogę porównać to jak w drugiej ciąży rozwarcie za szybko mi się zrobiło:/ czy to możliwe żeby przez tabletki tak mi się wszystko rozregulowało, że pojawił mi się PMS, którego nigdy nie miałam? (dodam, że miesiączkuje już 22 lata). Czas pokaże...
ps. czy Facelle to najlepsze testy?
Kobietko mi dziś się zakręciło 6dpo i coś mi nie pasuje takie zawroty

Ania już ci pisałam od zeszłego roku biorę dupka napewno mały zaszłam po nim na 100procent,teraz biorę od mc po poronieniu i jest poprawa bo nie czuję bólu w nocy miednicy,także musimy walczyć chodź się poddaje,w tym cyklu czuje biust i sutki 6dpo i słabo mi się zrobiło ,czyżby się udało nie wierzę,wkręcam się Ania jestem z. Mężem 12 lat w tamtym się udało po 2latach a teraz pół roku starań już,kochana nawet nie wiesz jak chce mu dać dziecko,sama się dołuje ,mimo że moja córa ma 21lat już,musimy się starać jak dinozaury,dalej ta epokę ciągnąć

reklama
To ja umówię się gdzieś na 22-23.03. Tez bym chciała już zobaczyć serducho [emoji7]
Ja się właśnie zastanawiam czy nie zmierzyć przyrostu bety i chyba się skuszę na badanie we wtorek i czwartek aby zmierzyć po 48 godzinach. Miałam tego nie robić aby się nie denerwować ale i tak się denerwuje bo nie wiem czy jest ok .... i weź tu zrozum kobietę [emoji38]

Dobrze, ze koleżanki nic nie podejrzewają [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tzn wiesz co.. Glupio mi przed tymi kolezankami. Troche sie martwia, ze nie moge na basen, że taka chora, bo zimno mi itd. Oczywiscie teskt byl "sylwia, ale Ty nie jestes w ciazy? Bo takie zapalenie pecherza to lubi byc na poczatku a tu antybiotyk itd." i jeszcze "chyba nam powiesz jak bedziesz w tej ciazy" odpowiedzialam ze pewnie ze powiem jak bede i jak bedzie przez puerwsze tygodnie wszystko oki, bo to różnie z tymi ciazami. Powiedzialam, ze to lekki antybiotyk i ze zaraz mam miec okres.
Zaraz sama sie zakopie w tych klamstwach :D

Do góry