reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Szalejesz Kochana :) [emoji123]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji123] [emoji123] rzeźba przed ciążą, a później znowu zwis się zrobi [emoji14]

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Kochana, a może na betę było za wcześnie? Ludek i Katia miały niskie wartości, ale jednak były, może jakbyś zrobiła kolejnego dnia to beta już by się pokazała? Pokaz te testy swoje teraz.

relgx1hpw702se3x.png

Wywalilam je do kosza i nawet zdjęć nie robiłam bo po co.
Wychodzą teraz cienie na 25 czułości, ale nie myśle juz o tym. Czekam na @

Ja kretynka już liczyłam kiedy będzie następna owu...@ powinna przyjść 13.03, jeśli cykl będzie taki, jak teraz i owu będzie ok. 16 kwietnia to termin miałabym jakoś na 9 stycznia [emoji14] na styk kurde, w teorii cesarke miałabym tydzień wcześniej, więc na styczeń już bym się załapała, ale różnie bywa, a nie chcę na koniec grudnia urodzić...chyba, że owu będzie jeszcze później [emoji14]

Problemy życiowe...znając życie i tak się nie uda :) ale przynajmniej w tym cyklu nauczyłam się trochę obserwować swoje ciało, testy owu wyszły, śluz był, może w kolejnym pójdzie trochę lepiej :)

relgx1hpw702se3x.png

@StorAnia dobrze, że idziesz do innego lekarza. I nie wracaj do tego młodego, ewidentnie coś kręci. Pamiętasz jak Ci pisałam, że miałam poziom progesteronu niższy niż Ty. W styczniu zaczęłam brać sztuczny progesteron i jak się okazało od razu zaszłam. Więc tym się nie przejmuj[emoji4] 3mam kciuki za wizytę[emoji110] .

@gabrika uroniłam kilka łez. Pięknie.

@marc spróbuj na spokojnie porozmawiać, faceci potrzebują mieć często coś wytłumaczone jak dziecku. Inaczej nie załapią.

Witam nową staraczkę[emoji4]

Ja już się nudzę w domu[emoji23] no ile można leżeć/siedzieć. Masakra...

@shaggy może to było tylko jakieś okoliczne krwawienie/plamienie? Skończyło się? Jak tam u Ciebie? Może zrób betę[emoji16] . 3mam kciuki[emoji110] .

Witam się z leniwego łóżka...
Dziwna cała ta sytuacja... :(
Dzisiaj idę, zobaczymy...

Dziwna cała ta sytuacja... :(
Dzisiaj idę, zobaczymy...
Powodzenia :)
Piszecie o małżach i muszę wam powiedzieć, że mój mnie też nieźle wkurzył. Niby chce Julkę (moje wymarzone imię dla dziewczynki ;) ), ale jak ma działać, bo są TE dni, to łeb w telefonie albo w kompie i jak tylko kładzie głowę na poduszkę to zasypia buuuuu. Wczoraj pokazałam mu wykres na ovufriend i mówię, że wczoraj była godzina zero, a my nic, więc zostaje nam wczorajszy wieczór. I co? Poszedł spać. Masakra. Wkurzam się tym bardziej, bo kiedyś już wam pisałam, jest w domu tylko w sobotę i niedzielę. I w tym cyklu tak się, myślałam że szczęśliwie, złożyło, że w te dni był w domu. O naiwności :( w następnym cyklu taka sytuacja może się nie powtórzyć... No i co mam z nim zrobić buuu. Szkoda, że nie jesteśmy samowystarczalne :D

Hej dziewczyny:happy:podczytuje cały czas. My odpuścili sny, tzn kochamy się bez zabezpieczenia, ale bez liczenia itd. I tu mam problem bo od wczoraj wyskoczyła mi opryszczka w nosie i na ustach, oprócz tego gorączka też jest już trzy dni. Dziś poszłam do lekarza i ten wypisał mi heviran. No wszystko spoko, ale jeśli jednak jestem (chociaż pewnie nie)ale zawsze jakieś prawdopodobieństwo jest, to nie wiem czy zacząć go brać....Miała któraś kiedyś problem podobny?

A swoją drogą przez lata brania tabletek anty nie wiedziałam, że ciało może wysyłać tak jasne sygnały o owu. Ja tuż przed owu mam wysyp trądziku, strasznie tłustą skórę na całym ciele i ból jajników, co pokrywa się z testem owu. Następnego dnia po owu trądzik znika i skóra jest zupełnie inna. No i ból jajników mija jak ręką odjął. Też tak macie?

reklama
Do góry