Lanvin
Fanka BB :)
[emoji123] [emoji123] rzeźba przed ciążą, a później znowu zwis się zrobi [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji123] [emoji123] rzeźba przed ciążą, a później znowu zwis się zrobi [emoji14]
I właśnie o to mi chodziło, żeby próbować pomóc a nie dołować pacjentkę...Szkoda, że nie mieszkasz blisko... mój gin jest tak kochany i wyrozumiały... i naprawdę w każdej sytuacji chce pomóc!
Kochana, a może na betę było za wcześnie? Ludek i Katia miały niskie wartości, ale jednak były, może jakbyś zrobiła kolejnego dnia to beta już by się pokazała? Pokaz te testy swoje teraz.
Dziwna cała ta sytuacja...@StorAnia dobrze, że idziesz do innego lekarza. I nie wracaj do tego młodego, ewidentnie coś kręci. Pamiętasz jak Ci pisałam, że miałam poziom progesteronu niższy niż Ty. W styczniu zaczęłam brać sztuczny progesteron i jak się okazało od razu zaszłam. Więc tym się nie przejmuj[emoji4] 3mam kciuki za wizytę[emoji110] .
@gabrika uroniłam kilka łez. Pięknie.
@marc spróbuj na spokojnie porozmawiać, faceci potrzebują mieć często coś wytłumaczone jak dziecku. Inaczej nie załapią.
Witam nową staraczkę[emoji4]
Ja już się nudzę w domu[emoji23] no ile można leżeć/siedzieć. Masakra...
@shaggy może to było tylko jakieś okoliczne krwawienie/plamienie? Skończyło się? Jak tam u Ciebie? Może zrób betę[emoji16] . 3mam kciuki[emoji110] .
Witam się z leniwego łóżka...
Będzie dobrze. Głowa do góry[emoji4]Dziwna cała ta sytuacja...
Dzisiaj idę, zobaczymy...
PowodzeniaDziwna cała ta sytuacja...
Dzisiaj idę, zobaczymy...