reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej, im więcej czytam o tym jaka powinna być beta tym bardziej się stresuje. 8.7;(
Kurde za malo jak na 23 dc. Jak nie przyrosnie sporo to nic z tego:/
Dziś wynik ok 11 ale chyba się nie wyrwe z pracy żeby odebrać.

Bardzo mocno trzymam kciuki!!!!

Sama trochę zaczęłam się stresować, bo dziś odebrałam wyniki.

A tam info, ze jeśli beta jest wyższa lub równa 25 to trzeba powtórzyć. A ja mam 30,32.
Oczywiście i tak powtórzę.
W ogóle laboratorium na dziwna rozpiskę tych norm. Skala jest od 1 do 10 tygodni i norma zaczyna się od 202.

No nic. Bete robiłam wcześniej ( w zasadzie za dzień/dwa powinien być termin @), wiec wiedziałam, ze to będzie niska wartość.

Kreski na teście ciemnieją :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

reklama
Bardzo mocno trzymam kciuki!!!!

Sama trochę zaczęłam się stresować, bo dziś odebrałam wyniki.

A tam info, ze jeśli beta jest wyższa lub równa 25 to trzeba powtórzyć. A ja mam 30,32.
Oczywiście i tak powtórzę.
W ogóle laboratorium na dziwna rozpiskę tych norm. Skala jest od 1 do 10 tygodni i norma zaczyna się od 202.

No nic. Bete robiłam wcześniej ( w zasadzie za dzień/dwa powinien być termin @), wiec wiedziałam, ze to będzie niska wartość.

Kreski na teście ciemnieją :)

Wrzucaj tesciki zdjecia. [emoji16] potrzebujemy pozytywnych fluidkow [emoji4] trzymamy kciuki na pewno bedzie rozsla beta :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, mam takie zakwasy dzisiaj na brzuchu... Masakra :D wczoraj wieczorem z małym cwiczyliśmy, zrobiliśmy jedynie Mel B na pośladki i Tiffany na boczki, ale po poniedziałkowym fitnessie to mnie dobiło [emoji14] jutro wieczorem znowu mam zajęcia, więc mam nadzieję, że zakwasy trochę odpuszczą, bo chcę szybko osiągnąć jakieś efekty :)

relgx1hpw702se3x.png

@StorAnia dobrze, że idziesz do innego lekarza. I nie wracaj do tego młodego, ewidentnie coś kręci. Pamiętasz jak Ci pisałam, że miałam poziom progesteronu niższy niż Ty. W styczniu zaczęłam brać sztuczny progesteron i jak się okazało od razu zaszłam. Więc tym się nie przejmuj[emoji4] 3mam kciuki za wizytę[emoji110] .

@gabrika uroniłam kilka łez. Pięknie.

@marc spróbuj na spokojnie porozmawiać, faceci potrzebują mieć często coś wytłumaczone jak dziecku. Inaczej nie załapią.

Witam nową staraczkę[emoji4]

Ja już się nudzę w domu[emoji23] no ile można leżeć/siedzieć. Masakra...

@shaggy może to było tylko jakieś okoliczne krwawienie/plamienie? Skończyło się? Jak tam u Ciebie? Może zrób betę[emoji16] . 3mam kciuki[emoji110] .

Witam się z leniwego łóżka...

@marc to poważna sprawa.
Przyjmijmy, ze w tym cyklu się uda. I co? Mąż sie ogarnie?
Co jeśli nagle trzeba będzie jechać do szpitala?
A jak dziecko się urodzi? Codzienne piwkowanie, drinki absolutnie nie idą w parze z opieka nad dzieckiem. Jasne - każdy potrzebuje czasami się rozluźnić, wypić piwo w sobotę, ale nie codziennie.

Tu trzeba spojrzeć na ten problem szerzej i przyszłościowo.

Potrzebujesz nie tylko "trzeźwego" męża do poczęcia, ale przede wszystkim trzeźwego i odpowiedzialnego ojca.

No wlasnie... w pełni masz racje, tez mu to mówiłam ...
Musiałam sie wyżalić :-( dziękuje Wam, ze jesteście :-*

Dzisiaj mam 28dc i złe sie czuje :-( masakra
Chyba juz psychicznie nawet
Kochana, a może na betę było za wcześnie? Ludek i Katia miały niskie wartości, ale jednak były, może jakbyś zrobiła kolejnego dnia to beta już by się pokazała? Pokaz te testy swoje teraz.

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Dziewczyny, mam takie zakwasy dzisiaj na brzuchu... Masakra :D wczoraj wieczorem z małym cwiczyliśmy, zrobiliśmy jedynie Mel B na pośladki i Tiffany na boczki, ale po poniedziałkowym fitnessie to mnie dobiło [emoji14] jutro wieczorem znowu mam zajęcia, więc mam nadzieję, że zakwasy trochę odpuszczą, bo chcę szybko osiągnąć jakieś efekty :)

relgx1hpw702se3x.png
Szalejesz Kochana :) [emoji123]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry