NattNatt
Fanka BB :)
Ja biorę besinsZależy jakie leki. Progesteron sztuczny nie wychodzi w badaniu krwi, ale niech ktoś to jeszcze potwierdzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę besinsZależy jakie leki. Progesteron sztuczny nie wychodzi w badaniu krwi, ale niech ktoś to jeszcze potwierdzi.
trzymam kciuki ale jestem w szoku że test wyłapuje taką betęBetka i prożek. Teraz dotrwać do czwartku i do wyników przyrostu… Ale znów maleńka więc na spokojnie muszę podejść…
Mi to każda wyłapuje powyżej zera przy wyniku 4 to już była ładna wyraźna kreskatrzymam kciuki ale jestem w szoku że test wyłapuje taką betę
u mnie przy becie 40 był duszekMi to każda wyłapuje powyżej zera przy wyniku 4 to już była ładna wyraźna kreska
co nie zmienia faktu że ja bym jeszcze sikała , jutro powinno może wkoncu się coś wyjaśni , albo nie będzie nic skoro dzisiaj ta kreska jest już dużo dużo jaśniejsza albo będzie ciemniejszaMi to każda wyłapuje powyżej zera przy wyniku 4 to już była ładna wyraźna kreska
wpisujemy ?Betka i prożek. Teraz dotrwać do czwartku i do wyników przyrostu… Ale znów maleńka więc na spokojnie muszę podejść…
Też mnie to dziwi.trzymam kciuki ale jestem w szoku że test wyłapuje taką betę
Nie. Po poprzednim cyklu poczekajmy do wyników czwartkowych…wpisujemy ?
No właśnie nie wiem jak to działa.u mnie przy becie 40 był duszek
najważniejsze że coś się dzieje , tym razem dużo szybciej więc jest szansa że będzie dobrze teraz trzeba wytrzymać do czwartku ,wiem że będzie trudno i pewnie myśli będą różne ale trzeba jakoś myśleć pozytywnieTeż mnie to dziwi.