reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

No właśnie nie wiem jak to działa.
to jest mój test ( fecalle z Rossmana który podobno wybarwia się najlepiej ) przy ostatnim biochemię z beta 30 parę . Także nie wiem jak to jest 😅 grunt że u ciebie jest , beta potwierdziła także czekamy na rozwój sytuacji ☺️

Załączniki

• 33243140-4808-404c-8880-b462ecb3e79b.jpeg
    33243140-4808-404c-8880-b462ecb3e79b.jpeg
    37,9 KB · Wyświetleń: 109
reklama
no ja taki mam i jestem zadowolona, bo nie widać na nim nawet jak jest pochlapany :D nie to, że mam pochlapane blaty ale jednak jak coś się przygotowuje to estetycznie tak mi bardziej pasuje :D
znaczy blat blatem może ale meble dramat .. ale to długa historia 😅 niestety nie mieszkamy na swoim , mieszkamy w mieszkaniu rodziców męża , mamy w planach może w przyszłym roku coś kupić jak się uda , a tutaj nie chcemy za bardzo pakować pieniędzy i tak już zrobiliśmy łazienkę , mieszkania sprzedać nie chcą , w nadaje się ono do genralnki , jest tylko ogarnięte żeby było w miarę ale jak się głębiej przyjrzysz to wszystkie się stypie bo ma 100 lat 😅 znaczy no ,meble są nowe (omijając kuchenne bo te maja z 5-6 lat ) ale wiesz ściany , sufity do zrobienia , sufitu są jeszcze na starą metodę na butelkę 🤦 nie no maskara

Ja chyba nie mam co testować w tym miesiącu 😥 według kalendarzyka dziś 7 dpo i prożek lipny 😥

Załączniki

• Screenshot_20241203-160351.png
    Screenshot_20241203-160351.png
    26,5 KB · Wyświetleń: 72
reklama
znaczy blat blatem może ale meble dramat .. ale to długa historia 😅 niestety nie mieszkamy na swoim , mieszkamy w mieszkaniu rodziców męża , mamy w planach może w przyszłym roku coś kupić jak się uda , a tutaj nie chcemy za bardzo pakować pieniędzy i tak już zrobiliśmy łazienkę , mieszkania sprzedać nie chcą , w nadaje się ono do genralnki , jest tylko ogarnięte żeby było w miarę ale jak się głębiej przyjrzysz to wszystkie się stypie bo ma 100 lat 😅 znaczy no ,meble są nowe (omijając kuchenne bo te maja z 5-6 lat ) ale wiesz ściany , sufity do zrobienia , sufitu są jeszcze na starą metodę na butelkę 🤦 nie no maskara
Ja ostatnio miałam rozkminy czy nie kupić gdzieś działki. Na razie rekreacyjnie, z jakimś domkiem na weekend czy coś a potem w przyszłości może na stałe. Ale te ceny wszystkiego są teraz kosmiczne…

Do góry