reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

No właśnie nie wiem jak to działa.
to jest mój test ( fecalle z Rossmana który podobno wybarwia się najlepiej ) przy ostatnim biochemię z beta 30 parę . Także nie wiem jak to jest 😅 grunt że u ciebie jest , beta potwierdziła także czekamy na rozwój sytuacji ☺️

Załączniki

• 33243140-4808-404c-8880-b462ecb3e79b.jpeg
    33243140-4808-404c-8880-b462ecb3e79b.jpeg
    37,9 KB · Wyświetleń: 155
reklama
no ja taki mam i jestem zadowolona, bo nie widać na nim nawet jak jest pochlapany :D nie to, że mam pochlapane blaty ale jednak jak coś się przygotowuje to estetycznie tak mi bardziej pasuje :D
znaczy blat blatem może ale meble dramat .. ale to długa historia 😅 niestety nie mieszkamy na swoim , mieszkamy w mieszkaniu rodziców męża , mamy w planach może w przyszłym roku coś kupić jak się uda , a tutaj nie chcemy za bardzo pakować pieniędzy i tak już zrobiliśmy łazienkę , mieszkania sprzedać nie chcą , w nadaje się ono do genralnki , jest tylko ogarnięte żeby było w miarę ale jak się głębiej przyjrzysz to wszystkie się stypie bo ma 100 lat 😅 znaczy no ,meble są nowe (omijając kuchenne bo te maja z 5-6 lat ) ale wiesz ściany , sufity do zrobienia , sufitu są jeszcze na starą metodę na butelkę 🤦 nie no maskara

Ja chyba nie mam co testować w tym miesiącu 😥 według kalendarzyka dziś 7 dpo i prożek lipny 😥

Załączniki

• Screenshot_20241203-160351.png
    Screenshot_20241203-160351.png
    26,5 KB · Wyświetleń: 103
reklama
znaczy blat blatem może ale meble dramat .. ale to długa historia 😅 niestety nie mieszkamy na swoim , mieszkamy w mieszkaniu rodziców męża , mamy w planach może w przyszłym roku coś kupić jak się uda , a tutaj nie chcemy za bardzo pakować pieniędzy i tak już zrobiliśmy łazienkę , mieszkania sprzedać nie chcą , w nadaje się ono do genralnki , jest tylko ogarnięte żeby było w miarę ale jak się głębiej przyjrzysz to wszystkie się stypie bo ma 100 lat 😅 znaczy no ,meble są nowe (omijając kuchenne bo te maja z 5-6 lat ) ale wiesz ściany , sufity do zrobienia , sufitu są jeszcze na starą metodę na butelkę 🤦 nie no maskara
Ja ostatnio miałam rozkminy czy nie kupić gdzieś działki. Na razie rekreacyjnie, z jakimś domkiem na weekend czy coś a potem w przyszłości może na stałe. Ale te ceny wszystkiego są teraz kosmiczne…

Do góry