Malina_po30
Zaciekawiona BB
Teraz musi być dobrzeOstatnio pozytyw miałam w 11dpo. Beta odrobinę wyższa a prog trochę niższy. Więc boję się powtórki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz musi być dobrzeOstatnio pozytyw miałam w 11dpo. Beta odrobinę wyższa a prog trochę niższy. Więc boję się powtórki.
To miejsce to nowa i rośnie?Ja wczoraj miałam wynik 1.1, więc kompletnie tego nie rozumiem jakim cudem mi się to nadal utrzymuje
No ewidentnie jest... może beta zaczela rosnąć?Zrobiłam jeszcze jeden
Ja dziś jestem 14 dni po zastrzyku, a progesteron wczoraj na lekach miałam 7 więc to mało prawdopodobneTo miejsce to nowa i rośnie?
Ja tak miałam z jednymi testami z allegro.wiesz co ja bym zrobiła? Test ciążowy po okresie. Jak już Ci się skończy, bedzie wiadomo, ze zastrzyku nie ma ewidentnie. Może nie wiem, masz jakąś przypadłość czy coś produkuje Twój organizm co test bierze za bete. (nie wiem czy to możliwe, no ale to, że od 3 dni masz kreski w zasadzie tej samej intensywności to ne jest normalne)
Podobne takie jedne testy z allegro tanie i w bardzo dużej ilości sztuk dają błędne wynikiJa tak miałam z jednymi testami z allegro.
Zależy jakie leki. Progesteron sztuczny nie wychodzi w badaniu krwi, ale niech ktoś to jeszcze potwierdzi.Ja dziś jestem 14 dni po zastrzyku, a progesteron wczoraj na lekach miałam 7 więc to mało prawdopodobne
Duphaston chyba tylko nie wychodzi.Zależy jakie leki. Progesteron sztuczny nie wychodzi w badaniu krwi, ale niech ktoś to jeszcze potwierdzi.
Ale Natt bierze besins, on wychodziZależy jakie leki. Progesteron sztuczny nie wychodzi w badaniu krwi, ale niech ktoś to jeszcze potwierdzi.