reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mam podobnie ;) trudne charaktery te skorpiony.

No co wy gadacie dziewczynki ?że niby skorpion to zly znak zodiaku :eek: kurcze ale to chyba nie wszystkich skorpionow dotyczy moj tata był skorpionem i czlowiekiem byl cudownym , kuzynka też skorpion i naprawdę dziewczyna do rany przełożyć ,mila sympatyczna,pomocna nigdy bym nie powiedziałam ze skorpion to zły znak ... :sorry::sorry::sorry:

reklama
Jej... dziewczyny tak straszycie tym listopadem, że zaczynam na serio bać się tego mojego testowania :( Jak ma to być taki zły miesiąc: problemy z nauką i jeszcze dziadowski charakter... to nie wróży dobrze :(

A tak na poważnie, to czy na charakter nie ma większego wpływu jednak układ genów?

Jak znak by nie był - będziemy bardzo szczęśliwe :)

Ja bardzo chciałam mieć lwa (sama nim jestem), bo zawsze kojarzył mi się z ogarniętymi osobami, towarzyskimi itp. Ale teraz jak pracuje z młodymi ludźmi i widzę ich daty urodzin, to stwierdzam, ze znak zodiaku ma niewiele wspólnego z funkcjonowaniem w społeczeństwie :) mnóstwo zależy od nas - rodziców :) od tego jak wychowamy i jakie wartości wpoimy :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Jej... dziewczyny tak straszycie tym listopadem, że zaczynam na serio bać się tego mojego testowania :( Jak ma to być taki zły miesiąc: problemy z nauką i jeszcze dziadowski charakter... to nie wróży dobrze :(

A tak na poważnie, to czy na charakter nie ma większego wpływu jednak układ genów?
Nie wiem jak ty ale dla mnie miesiąc urodzenia dziecka nie ma znaczenia. Ważne aby się udało;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Oj dziewczyny :) wszystko zależy od wychowania a nie znaku zodiaku ;) mój mąż jest skorpion i jest najcudowniejszym człowiekiem jakiego znam. Zawsze mogę na niego liczyć. A humory itd? Kto ich nie ma ;)

@queen_b co za wstretna kobieta! Współczuję Co bardzo...
@Paraplu oby infekcja nie była przeszkodą :) trzymam kciuki.

Ja dzisiaj pierwszy raz od tygodnia czuję, ze żyje. Mdłości przeszły. Tfu tfu żeby nie zapeszyc. Idę zaraz na dwor korzystać z pięknej pogody. Dzidziuś się ucieszy :)

Oj dziewczyny :) wszystko zależy od wychowania a nie znaku zodiaku ;) mój mąż jest skorpion i jest najcudowniejszym człowiekiem jakiego znam. Zawsze mogę na niego liczyć. A humory itd? Kto ich nie ma ;)

@queen_b co za wstretna kobieta! Współczuję Co bardzo...
@Paraplu oby infekcja nie była przeszkodą :) trzymam kciuki.

Ja dzisiaj pierwszy raz od tygodnia czuję, ze żyje. Mdłości przeszły. Tfu tfu żeby nie zapeszyc. Idę zaraz na dwor korzystać z pięknej pogody. Dzidziuś się ucieszy :)
Korzystaj z pięknej pogody;* miłego spaceru

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry