reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Bulbasek super, jak wypoczęłaś!!! :) gdzie byliście kochana? :)

Ja wg usg dzisiaj mam 6tydz6dz nie czuję nic, zupełnie! Ani mdłości, ani bólu skutków już nawet, NIC. Powinnam się cieszyć a stresuje się tym tylko :p jeszcze 2 dni temmy czułam brzuch i piersi, hm. No ale staram się myśleć, że są różne etapy...;)
Kochana jeszcze ze dwa tyg i się zacznie więc ciesz się ze jesteś w stanie zjeść coś bo potem bywa różnie.

reklama
Ja mam dzisiaj 12dc, bede wykorzystywać męża od wtorku do czwartku, juz mu zapowiedziałam ;) a moze i dzisiaj cos spontanicznie wyjdzie... :) zobaczymy. ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Wykorzystaj ;) tylko pamiętaj to karalne :*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej wszystkim.podczytuję forum już trochę czasu. Pora wyjść z krzaczorów[emoji41]
Staramy się właśnie o 3 dziecko. W domu 2 facetów. Jedna ciąża z pustym jajem.
Aktualnie 4 cs,jeszcze w trakcie @........

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Witam,w domu mam to samo :-) zaczęłam 6cs a dziś 9 dc, staranka zaczete :-) trzymam kciuki

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

20170219-125800.jpg

pozdro cioteczki :)

@Bulbasek super, jak wypoczęłaś!!! :) gdzie byliście kochana? :)

Ja wg usg dzisiaj mam 6tydz6dz nie czuję nic, zupełnie! Ani mdłości, ani bólu skutków już nawet, NIC. Powinnam się cieszyć a stresuje się tym tylko :p jeszcze 2 dni temmy czułam brzuch i piersi, hm. No ale staram się myśleć, że są różne etapy...;)
Nie przejmuj się na prawdę, wiem z doświadczenia że różnie bywa z tymi objawami ciąży. Pamiętasz jak po mocnych mdlosciach nagle z dnia na dzień poczułam się dobrze, zero mdłości. Wytrzymałam dwa dni i poleciałam do lekarza i było wszytko ok z dzidzia :) Rozumiem Cie doskonale, ja też jestem trochę przewrazliwiona i wolę dmuchać na zimne. Oczywiście silne mdłości wróciły mi następnego dnia po wizycie u gina. I teraz tak mam 3 dni czuje się fatalnie a potem 1 lub 2 dni tak w miarę ok. Na razie schudłam 4kg. W piątek miałam okropny dzień wymioty, balam się że się odwodnie bo nawet miałam problem z plynami do tego silny ból głowy. To tak co tydzień czy 2 mam takie migreny że oczy i łeb pęka. Korzystaj z tego że się dobrze czujesz i jedz :) ja już z chaty nie wychodzę tak się źle czuje.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry