reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Bulbasek super, jak wypoczęłaś!!! :) gdzie byliście kochana? :)

Ja wg usg dzisiaj mam 6tydz6dz nie czuję nic, zupełnie! Ani mdłości, ani bólu skutków już nawet, NIC. Powinnam się cieszyć a stresuje się tym tylko :p jeszcze 2 dni temmy czułam brzuch i piersi, hm. No ale staram się myśleć, że są różne etapy...;)
Kochana jeszcze ze dwa tyg i się zacznie więc ciesz się ze jesteś w stanie zjeść coś bo potem bywa różnie.

reklama
Ja mam dzisiaj 12dc, bede wykorzystywać męża od wtorku do czwartku, juz mu zapowiedziałam ;) a moze i dzisiaj cos spontanicznie wyjdzie... :) zobaczymy. ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Wykorzystaj ;) tylko pamiętaj to karalne :*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej wszystkim.podczytuję forum już trochę czasu. Pora wyjść z krzaczorów[emoji41]
Staramy się właśnie o 3 dziecko. W domu 2 facetów. Jedna ciąża z pustym jajem.
Aktualnie 4 cs,jeszcze w trakcie @........

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Witam,w domu mam to samo :-) zaczęłam 6cs a dziś 9 dc, staranka zaczete :-) trzymam kciuki

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

20170219-125800.jpg

pozdro cioteczki :)

@Bulbasek super, jak wypoczęłaś!!! :) gdzie byliście kochana? :)

Ja wg usg dzisiaj mam 6tydz6dz nie czuję nic, zupełnie! Ani mdłości, ani bólu skutków już nawet, NIC. Powinnam się cieszyć a stresuje się tym tylko :p jeszcze 2 dni temmy czułam brzuch i piersi, hm. No ale staram się myśleć, że są różne etapy...;)
Nie przejmuj się na prawdę, wiem z doświadczenia że różnie bywa z tymi objawami ciąży. Pamiętasz jak po mocnych mdlosciach nagle z dnia na dzień poczułam się dobrze, zero mdłości. Wytrzymałam dwa dni i poleciałam do lekarza i było wszytko ok z dzidzia :) Rozumiem Cie doskonale, ja też jestem trochę przewrazliwiona i wolę dmuchać na zimne. Oczywiście silne mdłości wróciły mi następnego dnia po wizycie u gina. I teraz tak mam 3 dni czuje się fatalnie a potem 1 lub 2 dni tak w miarę ok. Na razie schudłam 4kg. W piątek miałam okropny dzień wymioty, balam się że się odwodnie bo nawet miałam problem z plynami do tego silny ból głowy. To tak co tydzień czy 2 mam takie migreny że oczy i łeb pęka. Korzystaj z tego że się dobrze czujesz i jedz :) ja już z chaty nie wychodzę tak się źle czuje.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry