reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@DorciaMamaOlka ,@staraczka38 witajcie :-)

U mnie dzis 11dc w przyszlym tygodniu musze zaczac intensywnie wykorzystywac moje męża .... i tak go juz od poniedzialku męczę ale mam zamiar jeszcze bardziej :happy: a jak tam u moich kolezanek ktore beda w przyszlym miesiacu testowac podobnie jak ja .... ?:-) pozdrowionka zycze kazdej milej niedzieli

U mnie dzis 11dc w przyszlym tygodniu musze zaczac intensywnie wykorzystywac moje męża .... i tak go juz od poniedzialku męczę ale mam zamiar jeszcze bardziej :happy: a jak tam u moich kolezanek ktore beda w przyszlym miesiacu testowac podobnie jak ja .... ?:-) pozdrowionka zycze kazdej milej niedzieli
Testowanie wypada jak nic 10 marca ;) starania ten miesiac sa bardzo intensywne w duchu jest nadzieja ;)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja ciaza skończyła sie dokładnie w 10t2d, ale najgorszy ból miałam przez pierwsze trzy dni. Potem ból był ale dziwny, jakby chwile bolało mocno a pózniej tylko ćmiło. I krwawić za wiele tez nie krwawiłam.

Ja miałam 21 to kiedy miałam zabieg. krwi mało było. spodziewałam się więcej a taki słaby okres. A bolało dopiero po ok tygodnia do dwóch. tyle potrzebowalam czasu na obkurczenie macicy. ale momentami było strasznie... ehhh ale przeżyć się dało i do przodu.

@Bulbasek super, jak wypoczęłaś!!! :) gdzie byliście kochana? :)

Ja wg usg dzisiaj mam 6tydz6dz nie czuję nic, zupełnie! Ani mdłości, ani bólu skutków już nawet, NIC. Powinnam się cieszyć a stresuje się tym tylko :p jeszcze 2 dni temmy czułam brzuch i piersi, hm. No ale staram się myśleć, że są różne etapy...;)

wyslalam Tomka na dwor z malym , jaki spokoj w domu
1f600.png
muzyka na full, mmmmmm :)

Ja miałam 21 to kiedy miałam zabieg. krwi mało było. spodziewałam się więcej a taki słaby okres. A bolało dopiero po ok tygodnia do dwóch. tyle potrzebowalam czasu na obkurczenie macicy. ale momentami było strasznie... ehhh ale przeżyć się dało i do przodu.

Dokładnie, co nas nie zabije to nas wzmocni. Trzeba walczyć dalej [emoji4]

@Bulbasek super, jak wypoczęłaś!!! :) gdzie byliście kochana? :)

Ja wg usg dzisiaj mam 6tydz6dz nie czuję nic, zupełnie! Ani mdłości, ani bólu skutków już nawet, NIC. Powinnam się cieszyć a stresuje się tym tylko :p jeszcze 2 dni temmy czułam brzuch i piersi, hm. No ale staram się myśleć, że są różne etapy...;)
Jest dobrze Mała! Nie nabijaj sobie głowy głupotami. Twoja Fasolinka jest mocna, bo to kobieta, a my mamy tę moc ;)

Ja mam dzisiaj 12dc, bede wykorzystywać męża od wtorku do czwartku, juz mu zapowiedziałam ;) a moze i dzisiaj cos spontanicznie wyjdzie... :) zobaczymy. ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

reklama
Do góry