reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie dzisiaj dorsz z ryżem z kurkumą, duszona papryka, marchewka, cebula i grzyby mun... polecam ! ;) W kwestii słodyczy jestem w stanie się oprzeć i nie kupić, ale jak mam w domu to bym chyba przepadła :D

motylka na podstawie samego TSH nie powinno się przepisywać leków, więc dobrze, że ich nie dostałaś. Mój mąż miał takie TSH jak Ty, obecnie ma 2 bez leków. Także spokojnie można to uregulować.

Super!

A ja właśnie dostałam leki od razu w Polsce, a w UK mówią, ze niepotrzebnie....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dlaczego masz problem z samolotem? Strach czy inne dolegliwosci?
Strach.

1usavcqgt1dml95x.png

No chyba tak będę robić. @Gosiaq85 @bobofrucik @Zjarana @Mietowajagodka @arrow92 @Zwariowanamama wydaje mi się, że dziewczyny się ostatnio nie odzywały, czy się mylę? Dziewczyny, podajcie dzisiaj dane, a jeśli nie, to póki co Was usunę, bo tabela się nie zgadza. Tylko bez obrażania :)
Lanvin, mnie możesz usunąć na razie bo odpuszczamy na dwa trzy miesiące. Przypomnę się jak znowu wystartujemy:happy:z tabelki się usuwam, ale nie z bb:happy::happy:podczytuje nadal

Dziewczyny, Ja chyba w koncu odetchne z ulga... jestem po wizycie. Wszystko w porzadku, sluchalam bicia serduszka na doplerze, najważniejsza jednak sprawa- przyszły dzis rano wyniki moich testów prenatalnych WSZYSTKO JEST OK[emoji179][emoji179][emoji179] dzidzia zdrowa jak rydz[emoji7] lekarka sie mnie spytała czy chce znac płeć bo jednak przysłali ten wynik tez, ale powiedzialam ze nie[emoji4]
Tez słabizna jestem i omalo nie zemdlałam bo upuścili mnie dzis piec fiolek krwi[emoji15] na ogolna morfologie, gr krwi, cały screening na przeciwciała, wzwb, HIV, syphylis, rubella ( to różyczka chyba nie?[emoji848]) i na coś tam jeszcze związane z moim nadcisnieniem.
Od dzisiaj tez mam brać baby aspirin, w dużej mierze niweluje wystąpienie stanu przedrzucawkowego.
Także wspaniały Prezent na Walentynki dostałam i naprawdę w koncu zeszło ze mnie to cisnienie!

Super wiadomość Cheebay

reklama
Do góry