Gratulacje [emoji173]Ja po wizycie, z dzidziusiem wszystko ok, zarodek maa 5mm z widocznym serduszkiemm taaak siee cieszę!!!
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje [emoji173]Ja po wizycie, z dzidziusiem wszystko ok, zarodek maa 5mm z widocznym serduszkiemm taaak siee cieszę!!!
Właśnie wróciłam od lekarza. Matko..... a Wiec w skrócie. TSH 5.17. W Polsce reakcja o Jezu Jezu trzeba zbijać.... tutaj.... lekarz mowi ze f3 i f4 sa w normie wiec nie trzeba sie przejmować TSH i nie powinnam brać żadnych leków.... i bądź tu mądry jak to w końcu jest z ta tarczyca??mam leki z Polski wiec wciaz bede je brała. Całe szczescie udało mi sie wywalczyć badania krwi i jutro robie TSH i przeciwciała tarczycowe...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po wizycie, z dzidziusiem wszystko ok, zarodek maa 5mm z widocznym serduszkiemm taaak siee cieszę!!!
Ja po wizycie, z dzidziusiem wszystko ok, zarodek maa 5mm z widocznym serduszkiemm taaak siee cieszę!!!
Super kochana gratulacje :*Dziewczyny, Ja chyba w koncu odetchne z ulga... jestem po wizycie. Wszystko w porzadku, sluchalam bicia serduszka na doplerze, najważniejsza jednak sprawa- przyszły dzis rano wyniki moich testów prenatalnych WSZYSTKO JEST OK[emoji179][emoji179][emoji179] dzidzia zdrowa jak rydz[emoji7] lekarka sie mnie spytała czy chce znac płeć bo jednak przysłali ten wynik tez, ale powiedzialam ze nie[emoji4]
Tez słabizna jestem i omalo nie zemdlałam bo upuścili mnie dzis piec fiolek krwi[emoji15] na ogolna morfologie, gr krwi, cały screening na przeciwciała, wzwb, HIV, syphylis, rubella ( to różyczka chyba nie?[emoji848]) i na coś tam jeszcze związane z moim nadcisnieniem.
Od dzisiaj tez mam brać baby aspirin, w dużej mierze niweluje wystąpienie stanu przedrzucawkowego.
Także wspaniały Prezent na Walentynki dostałam i naprawdę w koncu zeszło ze mnie to cisnienie!
@cheebay super !! Ale podziwiam ze noe chciałaś poznać płci ![emoji51]
Haha cheebay też podziwiamSama sie podziwiam[emoji23][emoji23][emoji23]
Wiem ze ten wynik jest w mojej karcie wiec jak nie wytrzymam to moge sie dowiedzieć w kazdym momencie[emoji6] ale tak z M postanowiliśmy, ze chcemy niespodzianke[emoji4]