reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny, Ja chyba w koncu odetchne z ulga... jestem po wizycie. Wszystko w porzadku, sluchalam bicia serduszka na doplerze, najważniejsza jednak sprawa- przyszły dzis rano wyniki moich testów prenatalnych WSZYSTKO JEST OK[emoji179][emoji179][emoji179] dzidzia zdrowa jak rydz[emoji7] lekarka sie mnie spytała czy chce znac płeć bo jednak przysłali ten wynik tez, ale powiedzialam ze nie[emoji4]
Tez słabizna jestem i omalo nie zemdlałam bo upuścili mnie dzis piec fiolek krwi[emoji15] na ogolna morfologie, gr krwi, cały screening na przeciwciała, wzwb, HIV, syphylis, rubella ( to różyczka chyba nie?[emoji848]) i na coś tam jeszcze związane z moim nadcisnieniem.
Od dzisiaj tez mam brać baby aspirin, w dużej mierze niweluje wystąpienie stanu przedrzucawkowego.
Także wspaniały Prezent na Walentynki dostałam i naprawdę w koncu zeszło ze mnie to cisnienie!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dzisiaj dorsz z ryżem z kurkumą, duszona papryka, marchewka, cebula i grzyby mun... polecam ! ;) W kwestii słodyczy jestem w stanie się oprzeć i nie kupić, ale jak mam w domu to bym chyba przepadła :D

Właśnie wróciłam od lekarza. Matko..... a Wiec w skrócie. TSH 5.17. W Polsce reakcja o Jezu Jezu trzeba zbijać.... tutaj.... lekarz mowi ze f3 i f4 sa w normie wiec nie trzeba sie przejmować TSH i nie powinnam brać żadnych leków.... i bądź tu mądry :( jak to w końcu jest z ta tarczyca??mam leki z Polski wiec wciaz bede je brała. Całe szczescie udało mi sie wywalczyć badania krwi i jutro robie TSH i przeciwciała tarczycowe...

motylka na podstawie samego TSH nie powinno się przepisywać leków, więc dobrze, że ich nie dostałaś. Mój mąż miał takie TSH jak Ty, obecnie ma 2 bez leków. Także spokojnie można to uregulować.

Ja po wizycie, z dzidziusiem wszystko ok, zarodek maa 5mm z widocznym serduszkiemm :)taaak siee cieszę!!!

Super!

Ja po wizycie, z dzidziusiem wszystko ok, zarodek maa 5mm z widocznym serduszkiemm :)taaak siee cieszę!!!

Cudowne wiadomosci!!! Zdjęcie poprosimy!!! Koranie nie możesz wrzucić, a na fb juz jest, to poprosimy jakas dobra dusze o wrzucenie! :)

Bulbasek, teraz czekamy na ciebie! :)&&&

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Dziewczyny, Ja chyba w koncu odetchne z ulga... jestem po wizycie. Wszystko w porzadku, sluchalam bicia serduszka na doplerze, najważniejsza jednak sprawa- przyszły dzis rano wyniki moich testów prenatalnych WSZYSTKO JEST OK[emoji179][emoji179][emoji179] dzidzia zdrowa jak rydz[emoji7] lekarka sie mnie spytała czy chce znac płeć bo jednak przysłali ten wynik tez, ale powiedzialam ze nie[emoji4]
Tez słabizna jestem i omalo nie zemdlałam bo upuścili mnie dzis piec fiolek krwi[emoji15] na ogolna morfologie, gr krwi, cały screening na przeciwciała, wzwb, HIV, syphylis, rubella ( to różyczka chyba nie?[emoji848]) i na coś tam jeszcze związane z moim nadcisnieniem.
Od dzisiaj tez mam brać baby aspirin, w dużej mierze niweluje wystąpienie stanu przedrzucawkowego.
Także wspaniały Prezent na Walentynki dostałam i naprawdę w koncu zeszło ze mnie to cisnienie!

Super kochana gratulacje :*

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@cheebay super !! Ale podziwiam ze noe chciałaś poznać płci ![emoji51]

Sama sie podziwiam[emoji23][emoji23][emoji23]
Wiem ze ten wynik jest w mojej karcie wiec jak nie wytrzymam to moge sie dowiedzieć w kazdym momencie[emoji6] ale tak z M postanowiliśmy, ze chcemy niespodzianke[emoji4]

reklama
Do góry