Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pozytyw!
Dziewczyny chyba pozytyw co??
Pierwszy test owu
Super!!!!!! Gratulacje piękne wiadomosci dzisiajDziewczyny, Ja chyba w koncu odetchne z ulga... jestem po wizycie. Wszystko w porzadku, sluchalam bicia serduszka na doplerze, najważniejsza jednak sprawa- przyszły dzis rano wyniki moich testów prenatalnych WSZYSTKO JEST OK[emoji179][emoji179][emoji179] dzidzia zdrowa jak rydz[emoji7] lekarka sie mnie spytała czy chce znac płeć bo jednak przysłali ten wynik tez, ale powiedzialam ze nie[emoji4]
Tez słabizna jestem i omalo nie zemdlałam bo upuścili mnie dzis piec fiolek krwi[emoji15] na ogolna morfologie, gr krwi, cały screening na przeciwciała, wzwb, HIV, syphylis, rubella ( to różyczka chyba nie?[emoji848]) i na coś tam jeszcze związane z moim nadcisnieniem.
Od dzisiaj tez mam brać baby aspirin, w dużej mierze niweluje wystąpienie stanu przedrzucawkowego.
Także wspaniały Prezent na Walentynki dostałam i naprawdę w koncu zeszło ze mnie to cisnienie!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super pozytyw miłych przytulanek
Dziewczyny chyba pozytyw co??
Pierwszy test owu
Jakieś 4,5 godziny... Skończyło się na pizzy, bo moje chłopaki mieli chęć [emoji14]Zapraszam, zapraszam Daleko masz do Krakowa? Zdążysz na 19?
Super [emoji173]Ja po wizycie, z dzidziusiem wszystko ok, zarodek maa 5mm z widocznym serduszkiemm taaak siee cieszę!!!
Super, bardzo się cieszę!! A zdjęcie masz??Dziewczyny, Ja chyba w koncu odetchne z ulga... jestem po wizycie. Wszystko w porzadku, sluchalam bicia serduszka na doplerze, najważniejsza jednak sprawa- przyszły dzis rano wyniki moich testów prenatalnych WSZYSTKO JEST OK[emoji179][emoji179][emoji179] dzidzia zdrowa jak rydz[emoji7] lekarka sie mnie spytała czy chce znac płeć bo jednak przysłali ten wynik tez, ale powiedzialam ze nie[emoji4]
Tez słabizna jestem i omalo nie zemdlałam bo upuścili mnie dzis piec fiolek krwi[emoji15] na ogolna morfologie, gr krwi, cały screening na przeciwciała, wzwb, HIV, syphylis, rubella ( to różyczka chyba nie?[emoji848]) i na coś tam jeszcze związane z moim nadcisnieniem.
Od dzisiaj tez mam brać baby aspirin, w dużej mierze niweluje wystąpienie stanu przedrzucawkowego.
Także wspaniały Prezent na Walentynki dostałam i naprawdę w koncu zeszło ze mnie to cisnienie!
KorzystajA moj mąż dzisiaj wrócił od rodziców i w wejściu mowi ,, spotkamy sie w sypialni " :-) poszedł sie kapać i były dzigi dzigi hehehehehe No masakra