reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Emzilka, No neutralnie bede wybierać i nawet mi sie ten pomysł podoba[emoji4] biel, czerń, szarości, żółty, zielony, niebieski... duzo opcji:)

Lanvin, dzis bez usg. Ale serduszko na doplerze slyszalam. Następne planowane w 20 tyg ale nie wiem czy tak długo wytrzymam, jak coś to zawsze moge pojechac na podglądanie.

Bulbasku, gratuluje serduszka[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Wszystkim wam Dziekuje za dobre słowo, jestescie kochane[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Emzilka, No neutralnie bede wybierać i nawet mi sie ten pomysł podoba[emoji4] biel, czerń, szarości, żółty, zielony, niebieski... duzo opcji:)

Lanvin, dzis bez usg. Ale serduszko na doplerze slyszalam. Następne planowane w 20 tyg ale nie wiem czy tak długo wytrzymam, jak coś to zawsze moge pojechac na podglądanie.

Bulbasku, gratuluje serduszka[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Wszystkim wam Dziekuje za dobre słowo, jestescie kochane[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Same dobre wieści :) dużo zdrówka dla Was!!!

Dziewczyny który test ciążowy Doz lepszy strumieniowy czy płytkowy ?

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
Ja wzięłam 2 takie 2 takie. Na początku super ciaza wychodzi na strumieniowych a jak powtorzylam na plytkowym za 4 dni to krecha gruba :)

reklama
A ja pracując przypomniałam sobie, że w portfelu mam testy owu i tak pomyślałam, że a tam siknę sobie.... I co??? Testowa szybciej wyszła niż kontrolna[emoji2] może jeszcze nic straconego u mnie z ta owulka[emoji119] kosmos takiej kreski to nigdy nie miałam
1487082303-aaaaaa.jpeg
Ja dziś miałam trochę jaśniejsze więc ci to oznacza? że kiedy się owu spodziewać? Tylko że ja mam te testy z allegro więc ciekawe czy coś to mi da.

Do góry