Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co, mąż mi zrobił wodę z cytryną i solą klodawska (ziarenko) żeby dodać elektrolitow i przeszło. Rano wypilam miętę "Dary Podlasia" liść mielony. Ogólnie ta mięta mi bardzo pomaga@Bulbasek Ty chyba pisałaś kiedyś, że w nocy obudził Cię ból żołądka... co na to brałaś, co pomogło?
Kochanie tak bardzo mi przykro... Jestem przerażona tym wszystkim... może lepiej, że mi się nie udaje...Hej dziewczyny. Już mi lepiej. Przepraszam że chciałam was zostawić. Jak będę mogła to wszystko wam powiem bo narazie to boli. Dziękuję że jesteście
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pierwsze co krzyczałam po porodzie to ze u dentysty jest gorzej haahaP. po degustacji sałatki powiedział,że jestem nienormalna,bo nic nie przesoliłam.
Młody tak wcinał na kolację..hihi...czyli jednak się udała kolacja.
Ehh...jutro 32 dc, w dodatku młoda ma jutro wizytę u dentysty i boję się,że będzie płacz i histeria. Sama jestem chora jak muszę iść do dentysty, chyba wolę dzieci rodzić.
mfifi bardzo mi przykro![]()
@mfifi04 bardzo mi przykro...
U mnie dziś 26 dc i przyszła @. Spodziewałam się, że przyjdzie, bo nie miałam żadnych objawówNo i cykl kiepsko obstawiony, przytulanki były trzy dni przed owu, owu przegapiłam przez lipne testy z Allegro, że jest już po owu pokazały testy z rossmanna. W dniu owu bolał mnie brzuch i kłuł prawy jajnik, a potem to już byłam całkiem zrezygnowana
czekam aż @ się skończy. Może tym razem się uda.![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom