reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Grrrrr dziewczyny,zrobiłam sałatkę z tuńczyka i....przesolilam.:wściekła/y::wściekła/y: Zaraz się poplacze....
No durna,będę o sałatkę ryczec...albo zbliża się małpa,albo ciąża....na bank.
Swoją drogą,da się to jeszcze uratować?:sorry: Ja lubię słone,ale nie aż tak.....

mfifi04 tak bardzo mi przykro.... :-(
Jakie to wszystko jest niesprawiedliwe :-( trzymaj sie kochana wiem ze zadne slowa nie złagodzą twojego bólu .... naprawdę współczuję straty ... :-( :-(

Grrrrr dziewczyny,zrobiłam sałatkę z tuńczyka i....przesolilam.:wściekła/y::wściekła/y: Zaraz się poplacze....
No durna,będę o sałatkę ryczec...albo zbliża się małpa,albo ciąża....na bank.
Swoją drogą,da się to jeszcze uratować?:sorry: Ja lubię słone,ale nie aż tak.....
A czym robiłaś z ryżem? Ugotuj Jeszce pół paczki zupełnie bez soli i dodaj majonezu.

Byłam u gina, pęcherzyka nie ma... a miał miec dzisiaj jakies 20mm.. mógł pęknąć wczesniej albo to był jakis stary juz pęknięty w piątek.. a my to tak niespecjalnie sie staraliśmy.. No nic, mysle ze owu bedzie jeszcze normalna za jakis tydzień.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

A czemu badacie kariotyp? Jakieś wskazania?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
córka miała badany ze względu na duży niedobór wzrostu i kilka dysmorfii i wyszła jej translokacja, także chcą zbadać też nas- czy ma ją po rodzicach czy ma tylko ona. A że ja mam na koncie 3 poronienia a ciąża z nią była powiklana, to być może tu jest odpowiedź na moje problemy

Byłam u gina, pęcherzyka nie ma... a miał miec dzisiaj jakies 20mm.. mógł pęknąć wczesniej albo to był jakis stary juz pęknięty w piątek.. a my to tak niespecjalnie sie staraliśmy.. No nic, mysle ze owu bedzie jeszcze normalna za jakis tydzień.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
To trzymam kciuki za kolejną owu :) kiedy monitoring znów?

@mfifi04 bardzo mi przykro...
U mnie dziś 26 dc i przyszła @. Spodziewałam się, że przyjdzie, bo nie miałam żadnych objawów [emoji853] No i cykl kiepsko obstawiony, przytulanki były trzy dni przed owu, owu przegapiłam przez lipne testy z Allegro, że jest już po owu pokazały testy z rossmanna. W dniu owu bolał mnie brzuch i kłuł prawy jajnik, a potem to już byłam całkiem zrezygnowana [emoji853] czekam aż @ się skończy. Może tym razem się uda.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry