reklama
Bulbasek
Fanka BB :)
Wiesz co, mąż mi zrobił wodę z cytryną i solą klodawska (ziarenko) żeby dodać elektrolitow i przeszło. Rano wypilam miętę "Dary Podlasia" liść mielony. Ogólnie ta mięta mi bardzo pomaga@Bulbasek Ty chyba pisałaś kiedyś, że w nocy obudził Cię ból żołądka... co na to brałaś, co pomogło?
S
StorAnia
Gość
Kochanie tak bardzo mi przykro... Jestem przerażona tym wszystkim... może lepiej, że mi się nie udaje...Hej dziewczyny. Już mi lepiej. Przepraszam że chciałam was zostawić. Jak będę mogła to wszystko wam powiem bo narazie to boli. Dziękuję że jesteście
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
1985nelia2
Ja pierwsze co krzyczałam po porodzie to ze u dentysty jest gorzej haahaP. po degustacji sałatki powiedział,że jestem nienormalna,bo nic nie przesoliłam.
Młody tak wcinał na kolację..hihi...czyli jednak się udała kolacja.
Ehh...jutro 32 dc, w dodatku młoda ma jutro wizytę u dentysty i boję się,że będzie płacz i histeria. Sama jestem chora jak muszę iść do dentysty, chyba wolę dzieci rodzić.
mfifi bardzo mi przykro
MartaBarbaraWeronika
@mfifi04 bardzo mi przykro...
U mnie dziś 26 dc i przyszła @. Spodziewałam się, że przyjdzie, bo nie miałam żadnych objawówNo i cykl kiepsko obstawiony, przytulanki były trzy dni przed owu, owu przegapiłam przez lipne testy z Allegro, że jest już po owu pokazały testy z rossmanna. W dniu owu bolał mnie brzuch i kłuł prawy jajnik, a potem to już byłam całkiem zrezygnowanaczekam aż @ się skończy. Może tym razem się uda.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam&&&&& za kolejny cykl :-)
Gosiaq85
Kobietki używała lub używa któraś z Was testów owulacyjnych Bobo plan. Bo tam nie ma napisane nic o odcieniach drugiej kreski. Nigdy nie używałam testów owu ale skusilam się dzis na zakupach w super Pharm. Oczywiście zrobiłam chociaż to już 15 dc i jeśli się nic znów mi nie poprzestawialo to teoretycznie wczoraj miałam owulacje.... chociaż kto wie??? Na teście druga kreska wyszła ale jaśniejszy niż ta testowa. Teraz się zastanawiam czy może to dlatego że owulacja już była, no bo chyba nie jestem przed
Mififi bardzo ci wspolczlczuje w listopadzie ja poronilam wiem co czujesz tylko ja mam pretensje do siebie ze nie sprawdzulam wszystkiego ze ta tarczyca zepsula wszystko mam nadzieję ze nam pozostałym staraczkom się uda ten cykl odpuscilam ale nie poddam się będę walczyć
reklama
Hej dziewczyny [emoji11]
Mfifi, trzymaj się kochana i pamiętaj, że masz w nas wsparcie [emoji6] swoją drogą strasznie niesprawiedliwe to wszystko [emoji27]
Spark, jak się czujesz? Lepiej ? Byłaś na IP?
Lanvin, hmm dziwny ten skok ale ja tak kiedyś miałam z powodu źle przespanej nocy i wypiciu drinka.. a oprócz tej temperatury miałaś objawy na owu?
Karotka, a wiesz, że ja tak kiedyś powiedziałam u dentysty haha że wole dziecko kolejne urodzić niż zęba leczyć [emoji12][emoji23]
Ja was tak podczytuje od rana ale nie miałam sił pisać.. wczoraj pokłóciłam się z M i poszedł z kolegami na piwo.. wrócił w takim stanie, że byłam przerażona.. dobrze, że małego nie obudził bo bym go udusiła.. dziś zrobiłam mu mega wykład ale nie odzywam się do niego dalej! Zachował się jak dzieciak, a nie głowa rodziny ehh [emoji35]
Mfifi, trzymaj się kochana i pamiętaj, że masz w nas wsparcie [emoji6] swoją drogą strasznie niesprawiedliwe to wszystko [emoji27]
Spark, jak się czujesz? Lepiej ? Byłaś na IP?
Lanvin, hmm dziwny ten skok ale ja tak kiedyś miałam z powodu źle przespanej nocy i wypiciu drinka.. a oprócz tej temperatury miałaś objawy na owu?
Karotka, a wiesz, że ja tak kiedyś powiedziałam u dentysty haha że wole dziecko kolejne urodzić niż zęba leczyć [emoji12][emoji23]
Ja was tak podczytuje od rana ale nie miałam sił pisać.. wczoraj pokłóciłam się z M i poszedł z kolegami na piwo.. wrócił w takim stanie, że byłam przerażona.. dobrze, że małego nie obudził bo bym go udusiła.. dziś zrobiłam mu mega wykład ale nie odzywam się do niego dalej! Zachował się jak dzieciak, a nie głowa rodziny ehh [emoji35]