reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Może powiem tak.. nie będziemy liczyc, myśleć, mierzyć itd. Będziemy się kochać bez zabezpieczenia, ale i bez spiny i planowania. Związane to jest też z tym, że zrobiła się mega d..pa u mnie w pracy i mam mega stresów i muszę odczekać z dwa miesiące, żeby wszystko się ulozylo

Ostatnia edycja:
@StorAnia przykro mi ;(

@Spark Ty się już nie nakręcaj wszystko będzie Ok !!

A ja właśnie wróciłam z kina .... byłam oczywiście na ciemniejszej stronie greya ... co tu dużo pisać ... [emoji23][emoji23] mój M tak miał przerąbane a teraz to chyba z łóżka nie wyjdzie [emoji23][emoji23][emoji23] a tak serio to film lepszy niż pierwsza cześć. Ale nie będę spojlerów pisać bo może się któraś wybiera. A jeśli tak to powiem tylko siedźcie spokojnie i czekajcie do końca napisów końcowych ;-)

Owocnego weekendu kochane !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@StorAnia przykro mi ;(

A ja właśnie wróciłam z kina .... byłam oczywiście na ciemniejszej stronie greya ... co tu dużo pisać ... [emoji23][emoji23] mój M tak miał przerąbane a teraz to chyba z łóżka nie wyjdzie [emoji23][emoji23][emoji23] a tak serio to film lepszy niż pierwsza cześć. Ale nie będę spojlerów pisać bo może się któraś wybiera. A jeśli tak to powiem tylko siedźcie spokojnie i czekajcie do końca napisów końcowych ;-)

Haha właśnie dlatego boję się iść...:p maam narazie unikaac seksu :/ :p aa tak w ogóle to pierwsza część była średnia... :)

Haha właśnie dlatego boję się iść...:p maam narazie unikaac seksu :/ :p aa tak w ogóle to pierwsza część była średnia... :)

Zgadzam się ! Ale druga jest lepsza ! Zreszta tak samo było z książkami. 3cz. Najlepsza. Wiec tylko czekać do następnych Walentynek ! Już się śmiałam ze szwagierka ze będę siedziała w kinie z wielkim ciążowym brzuchem i napalona [emoji23][emoji23]

Zgadzam się ! Ale druga jest lepsza ! Zreszta tak samo było z książkami. 3cz. Najlepsza. Wiec tylko czekać do następnych Walentynek ! Już się śmiałam ze szwagierka ze będę siedziała w kinie z wielkim ciążowym brzuchem i napalona [emoji23][emoji23]

I ooby się spełniło ! :D:*

reklama
@StorAnia przykro mi ;(

Właśnie siedzę na kanapach przed salą kinową [emoji5] wchodzę na greya o 18.30 hihi jak to zabrzmiało

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry