reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Może powiem tak.. nie będziemy liczyc, myśleć, mierzyć itd. Będziemy się kochać bez zabezpieczenia, ale i bez spiny i planowania. Związane to jest też z tym, że zrobiła się mega d..pa u mnie w pracy i mam mega stresów i muszę odczekać z dwa miesiące, żeby wszystko się ulozylo[/QUOTE]
Może akurat traficie przez to nie staranie O:)

reklama
Cześć dziewczyny,ostatnio rzadko zaglądam,ale to zmęczenie i trochę stresu. Robi swoje.:no:
U mnie dziś 29 dc, @ nie ma...i gdyby nie te nieregularne cykle,to już bym testowała. A tak? Nie wiem nawet kiedy owulacja była, może się akurat wstrzeliliśmy,ale coś wątpię. Poczekam jeszcze z tydzień,jak małpy nie będzie,to testowanko. :cool2: Czyli przyszły piątek.
22.02 mam wizytę u ginki kontrolną,to w razie czego na usg powinno coś wyjść,ale zobaczymy. Nie nastawiam się,to pierwszy cykl starań,także sama wiem,że nie ma co się nakręcać. Z drugiej strony wiem jak to czasem ciężko psychicznie jest. :sorry2:

Cześć dziewczyny,ostatnio rzadko zaglądam,ale to zmęczenie i trochę stresu. Robi swoje.:no:
U mnie dziś 29 dc, @ nie ma...i gdyby nie te nieregularne cykle,to już bym testowała. A tak? Nie wiem nawet kiedy owulacja była, może się akurat wstrzeliliśmy,ale coś wątpię. Poczekam jeszcze z tydzień,jak małpy nie będzie,to testowanko. :cool2: Czyli przyszły piątek.
22.02 mam wizytę u ginki kontrolną,to w razie czego na usg powinno coś wyjść,ale zobaczymy. Nie nastawiam się,to pierwszy cykl starań,także sama wiem,że nie ma co się nakręcać. Z drugiej strony wiem jak to czasem ciężko psychicznie jest. :sorry2:
Pierwszy cykl starań? Kochana wszystko przed Tobą. Ale macie przerabane z tymi cyklach. Są nieregularne. Nie wiadomo kiedy owulacji i @ :( tylko czekanie i cierpliwość [emoji110] [emoji110] trzymam kciuki za Twoje krechy

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam późnym wieczorem [emoji6] ja też właśnie z kina wróciłam [emoji23] byłam z kuzynkami, siostra i przyjaciółka bo moj M nie da się skusić na " taki" film [emoji12] ale nawet go nie prosiłam, wole z kobitkami. Fajny wypad [emoji16]
Spark, nie stresuj się durna baba ! I tak wygracie [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam późnym wieczorem [emoji6] ja też właśnie z kina wróciłam [emoji23] byłam z kuzynkami, siostra i przyjaciółka bo moj M nie da się skusić na " taki" film [emoji12] ale nawet go nie prosiłam, wole z kobitkami. Fajny wypad [emoji16]
Spark, nie stresuj się durna baba ! I tak wygracie [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Film się podobał?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@StorAnia mojaaa :( przynajmniej są już razem!!!

Dostaliśmy smsa, że skoro nie dostała odp. To w pon. Kieruje sprawe do sądu...
No to my do US i UM, uhhh. Znów stresy.

I co ona w tym sądzie powie? Że wynajmowala mieszkanie brała kasę i nie rozliczala dochodu w skarbowce?

Dokładnie! I co ona niby powie? Przepraszam, za wyrażenie, ale czy tę babę poje**ło??? Nie daj się! Też ją postrasz swoim prawnikiem :)

Co do Greya: oglądałam pierwszą część, ale moim zdaniem nie dorównuje nawet w połowie książce... No i ten Grey... nie jest taki jak Go sobie wyobrażałam ^_^

Do góry