reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Gratulacje! Który cs? Masz jakieś objawy, że wiedziałaś? :-)
Już tydzień temu zaczął boleć mnie brzuch naprzemiennie z jajnikami i tak do teraz a oprócz tego zadyszka non stop wyszłam po 5 schodach a sapałam jakbym kilometr co najmniej sprintem przebiegła :)
Noi oczywiście to dziwne przeczucie :)

Zapomniałam dopisać.

Jakiś czas temu pisałyście o bólu jajnika w trakcie owulacji. Jakieś dwa miesiące temu strasznie bolał mnie lewy jajnik i byłam pewna, że z niego będzie owu. Jednak jak się okazało na monitoringu owu była z prawego jajnika, którego w ogóle w tamtym cyklu nie czułam. Także chyba nie zawsze boli ten właściwy a owu może iść z drugiego.

Pisalyscie również o popijaniu Donga mlekiem. Ja też jestm osobą, która mleko pije w kawie więc popijam Donga kawą z mlekiem (a raczej mlekiem z kawą) :p i nie zauważyłam żeby mi się po nim odbijało :)

Już tydzień temu zaczął boleć mnie brzuch naprzemiennie z jajnikami i tak do teraz a oprócz tego zadyszka non stop wyszłam po 5 schodach a sapałam jakbym kilometr co najmniej sprintem przebiegła :)
Noi oczywiście to dziwne przeczucie :)
Krechy masz piękne. To kolejna mama październik :)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czy to do objawów można dopisać ale tak ze 4 dni robiłam sobie obiad bo coś mi się zachciało a konczył sie tym że żadnego nie zjadłam bo mi ochota przechodziła :)

reklama
Do góry