reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Powiem wam że w sierpniu jak robiłam test nic nie miałam objawów byłam w szoku że są 2kreski,a teraz boje się i denerwuje,chyba każda z nas tak ma

reklama
Po takim czasie 2lata starań pół roku leków,nie wierzyłam że się uda dopadło mnie zwątpienie a była niespodzianka,chodź na krótko,było warto i tak:)

Sama nie wiem, czy się zapisywać do tej tabelki.. no ale niech będzie 5 cs, @ 4.03 (liczę 30 dni, bo ostatnio się coś spóźnia ten małpiszon :p).
Lanvin ja popieram Bulbaska, nie daj się! Jeśli chowanie dumy w kieszeń nic nie dawało, trzeba spróbować czegoś innego. Zaciśnij zęby i jakoś to przetrwaj, nie ma innego wyjścia. Wiem, że to trudne bo nie raz tak miałam i chyba właśnie robię tak jak Ty.. pokłócimy się o coś, on za chwile jakby nigdy nic, a ja się męczę z tym, ale tylko duszę to w sobie, a później z biegiem czasu wiadomo, że przechodzi..

@Emzilka super dzidziuś :) malutki cud :)

@oczekiwanie mi wcześniej też powoli spadało tsh, teraz z 3,5 spadło na 1,2 to bardzo duży spadek w ponad miesiąc! ale mam dużą dawkę aktualnie biorę 75 letrox, niedługo przechodzę na 75 pięć razy w tyg i na weekend 100. Muszę po miesiącu znowu zbadać, bo jeszcze mi za bardzo spadnie :O
wcześniej brała euthyrox.. może ten letrox lepiej na mnie działa.
Fajnie, że jednak się statacie :), kurde a mi tylko dała pół tabletki tej letrox 50. Zobaczymy. U Ciebie super to tsh.

To u nas jest teraz odwrotnie, mój mógłby siedzieć, a ja 22 i spanie [emoji14]

relgx1hpw702se3x.png
U nas jest tak samo :-)

Hej dziewczyny :) Rzadko ostatnio zaglądam,ale jak jestem,to staram się coś skrobnąć.
U mnie dziś 27 dc, zobaczymy co wyjdzie w praniu. Seks był tylko 3 razy w tym cyklu,tym bardziej,że mam nieregularne jak jasna cholera,więc nie wiadomo kiedy owu. Miałam zamówić testy,ale jakoś...no nie wiem sama.:sorry2: Z drugiej strony bzykanie było w 12 dc, 18 dc i 24 dc. Ja wiem,że to nie do końca tak jak powinno być, :-D ale rzeczywiście jeśli weźmiemy pod uwagę moje popieprzone cykle,to ta owulka mogła być...kiedykolwiek,tak naprawdę.:hmm: Mój gin, jak jeszcze staraliśmy się o drugie dziecko,powiedział na te moje cykle,żeeee.... "No nie wiadomo kiedy owulacja,czyli pani może zajść w ciążę w każdym momencie.":oo: Wtedy myślałam,że mnie trafi,ale po czasie jego słowa mają sens.:-D
Co u was? Muszę podczytać chociaż trochę,bo się zaniedbałam,ale to też dlatego,że chora byłam. Najpierw córka,potem P. ,mały trochę kataru podłapał,a na końcu ja...po antybiotyku czułam się jak umierająca,no słowo daję.:realmad: A 20-miesięczne dziecko niespecjalnie rozumie,że mama jest chora i się źle czuje...:evil:
W każdym razie czysto teoretycznie @ u mnie powinna być jutro lub pojutrze,ale...no cóż,przy tych cyklach ciężko cokolwiek wyliczyć- wiesz jak nie wiesz. :angry:Niby trzymam się schematu,że 28 dni ma cykl,ale wiem,że u mnie nie jest tak łatwo. Raz jest 29 dc, innym razem 33,a jeszcze innym 30 albo 36...paranoja...

Hej dziewczyny :) Rzadko ostatnio zaglądam,ale jak jestem,to staram się coś skrobnąć.
U mnie dziś 27 dc, zobaczymy co wyjdzie w praniu. Seks był tylko 3 razy w tym cyklu,tym bardziej,że mam nieregularne jak jasna cholera,więc nie wiadomo kiedy owu. Miałam zamówić testy,ale jakoś...no nie wiem sama.:sorry2: Z drugiej strony bzykanie było w 12 dc, 18 dc i 24 dc. Ja wiem,że to nie do końca tak jak powinno być, :-D ale rzeczywiście jeśli weźmiemy pod uwagę moje popieprzone cykle,to ta owulka mogła być...kiedykolwiek,tak naprawdę.:hmm: Mój gin, jak jeszcze staraliśmy się o drugie dziecko,powiedział na te moje cykle,żeeee.... "No nie wiadomo kiedy owulacja,czyli pani może zajść w ciążę w każdym momencie.":oo: Wtedy myślałam,że mnie trafi,ale po czasie jego słowa mają sens.:-D
Co u was? Muszę podczytać chociaż trochę,bo się zaniedbałam,ale to też dlatego,że chora byłam. Najpierw córka,potem P. ,mały trochę kataru podłapał,a na końcu ja...po antybiotyku czułam się jak umierająca,no słowo daję.:realmad: A 20-miesięczne dziecko niespecjalnie rozumie,że mama jest chora i się źle czuje...:evil:
W każdym razie czysto teoretycznie @ u mnie powinna być jutro lub pojutrze,ale...no cóż,przy tych cyklach ciężko cokolwiek wyliczyć- wiesz jak nie wiesz. :angry:Niby trzymam się schematu,że 28 dni ma cykl,ale wiem,że u mnie nie jest tak łatwo. Raz jest 29 dc, innym razem 33,a jeszcze innym 30 albo 36...paranoja...
Trzymam kciuki, może się udało[emoji5]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry