reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

1486564763-aaaaaa.jpeg

Wykres Spark [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
To spojrzcie że podstawowa to 36.4 taka ,,wejsciowa,, w cykl. A zakonczona właśnie o 0.5 więcej bo 36.9 w dniu testu. I wedlug teorii ma byc min 0.2 wieksza utrzymujaca się

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To spojrzcie że podstawowa to 36.4 taka ,,wejsciowa,, w cykl. A zakonczona właśnie o 0.5 więcej bo 36.9 w dniu testu. I wedlug teorii ma byc min 0.2 wieksza utrzymujaca się

To jak moja normalna 36.6 a obecnie 37.1 to wraca mi nadzieja chodź się nie łudzę

na która temp, (z którego dnia cyklu) patrzysz ze masz normalna 36,6? liczysz sobie srednia?
Nie, bierze się pod uwagę temperature z początku cyklu. Z pierwszej fazy. Ale wiecie jak to jest, niby ta druga faza w której jesteśmy jest fazą WYŻSZYCH temperatur, z reguły, nie widzę tego u siebie[emoji6] ale też nie mam porównania bo to moje pierwsze pomiary od 19 dc dopiero.

reklama
Do góry