reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Powiem wam że w sierpniu jak robiłam test nic nie miałam objawów byłam w szoku że są 2kreski,a teraz boje się i denerwuje,chyba każda z nas tak ma

reklama
Po takim czasie 2lata starań pół roku leków,nie wierzyłam że się uda dopadło mnie zwątpienie a była niespodzianka,chodź na krótko,było warto i tak:)

Sama nie wiem, czy się zapisywać do tej tabelki.. no ale niech będzie 5 cs, @ 4.03 (liczę 30 dni, bo ostatnio się coś spóźnia ten małpiszon :p).
Lanvin ja popieram Bulbaska, nie daj się! Jeśli chowanie dumy w kieszeń nic nie dawało, trzeba spróbować czegoś innego. Zaciśnij zęby i jakoś to przetrwaj, nie ma innego wyjścia. Wiem, że to trudne bo nie raz tak miałam i chyba właśnie robię tak jak Ty.. pokłócimy się o coś, on za chwile jakby nigdy nic, a ja się męczę z tym, ale tylko duszę to w sobie, a później z biegiem czasu wiadomo, że przechodzi..

@Emzilka super dzidziuś :) malutki cud :)

@oczekiwanie mi wcześniej też powoli spadało tsh, teraz z 3,5 spadło na 1,2 to bardzo duży spadek w ponad miesiąc! ale mam dużą dawkę aktualnie biorę 75 letrox, niedługo przechodzę na 75 pięć razy w tyg i na weekend 100. Muszę po miesiącu znowu zbadać, bo jeszcze mi za bardzo spadnie :O
wcześniej brała euthyrox.. może ten letrox lepiej na mnie działa.
Fajnie, że jednak się statacie :), kurde a mi tylko dała pół tabletki tej letrox 50. Zobaczymy. U Ciebie super to tsh.

To u nas jest teraz odwrotnie, mój mógłby siedzieć, a ja 22 i spanie [emoji14]

relgx1hpw702se3x.png
U nas jest tak samo :-)

Hej dziewczyny :) Rzadko ostatnio zaglądam,ale jak jestem,to staram się coś skrobnąć.
U mnie dziś 27 dc, zobaczymy co wyjdzie w praniu. Seks był tylko 3 razy w tym cyklu,tym bardziej,że mam nieregularne jak jasna cholera,więc nie wiadomo kiedy owu. Miałam zamówić testy,ale jakoś...no nie wiem sama.:sorry2: Z drugiej strony bzykanie było w 12 dc, 18 dc i 24 dc. Ja wiem,że to nie do końca tak jak powinno być, :-D ale rzeczywiście jeśli weźmiemy pod uwagę moje popieprzone cykle,to ta owulka mogła być...kiedykolwiek,tak naprawdę.:hmm: Mój gin, jak jeszcze staraliśmy się o drugie dziecko,powiedział na te moje cykle,żeeee.... "No nie wiadomo kiedy owulacja,czyli pani może zajść w ciążę w każdym momencie.":oo: Wtedy myślałam,że mnie trafi,ale po czasie jego słowa mają sens.:-D
Co u was? Muszę podczytać chociaż trochę,bo się zaniedbałam,ale to też dlatego,że chora byłam. Najpierw córka,potem P. ,mały trochę kataru podłapał,a na końcu ja...po antybiotyku czułam się jak umierająca,no słowo daję.:realmad: A 20-miesięczne dziecko niespecjalnie rozumie,że mama jest chora i się źle czuje...:evil:
W każdym razie czysto teoretycznie @ u mnie powinna być jutro lub pojutrze,ale...no cóż,przy tych cyklach ciężko cokolwiek wyliczyć- wiesz jak nie wiesz. :angry:Niby trzymam się schematu,że 28 dni ma cykl,ale wiem,że u mnie nie jest tak łatwo. Raz jest 29 dc, innym razem 33,a jeszcze innym 30 albo 36...paranoja...

Hej dziewczyny :) Rzadko ostatnio zaglądam,ale jak jestem,to staram się coś skrobnąć.
U mnie dziś 27 dc, zobaczymy co wyjdzie w praniu. Seks był tylko 3 razy w tym cyklu,tym bardziej,że mam nieregularne jak jasna cholera,więc nie wiadomo kiedy owu. Miałam zamówić testy,ale jakoś...no nie wiem sama.:sorry2: Z drugiej strony bzykanie było w 12 dc, 18 dc i 24 dc. Ja wiem,że to nie do końca tak jak powinno być, :-D ale rzeczywiście jeśli weźmiemy pod uwagę moje popieprzone cykle,to ta owulka mogła być...kiedykolwiek,tak naprawdę.:hmm: Mój gin, jak jeszcze staraliśmy się o drugie dziecko,powiedział na te moje cykle,żeeee.... "No nie wiadomo kiedy owulacja,czyli pani może zajść w ciążę w każdym momencie.":oo: Wtedy myślałam,że mnie trafi,ale po czasie jego słowa mają sens.:-D
Co u was? Muszę podczytać chociaż trochę,bo się zaniedbałam,ale to też dlatego,że chora byłam. Najpierw córka,potem P. ,mały trochę kataru podłapał,a na końcu ja...po antybiotyku czułam się jak umierająca,no słowo daję.:realmad: A 20-miesięczne dziecko niespecjalnie rozumie,że mama jest chora i się źle czuje...:evil:
W każdym razie czysto teoretycznie @ u mnie powinna być jutro lub pojutrze,ale...no cóż,przy tych cyklach ciężko cokolwiek wyliczyć- wiesz jak nie wiesz. :angry:Niby trzymam się schematu,że 28 dni ma cykl,ale wiem,że u mnie nie jest tak łatwo. Raz jest 29 dc, innym razem 33,a jeszcze innym 30 albo 36...paranoja...
Trzymam kciuki, może się udało[emoji5]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry