reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kurde, dziewczyny nie podoba mi się to...Ale te bobotesty czasem oszukują :/ niemniej jednak nie ma co gdybać, czekamy do jutra! Zrobicie kolejny test :-)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@arrow92 ale jak to? To niemożliwe... przecież na bobo mocna krecha była, a na poprzednim cień!!! Co z tymi testami... spróbuj jutro jeszcze...;*

@bertha @Lanvin ja nie testuje :) wiem, że pewnie w sb przyjdzie, CZEKAM NA NIĄ! ;)

@StorAnia nic się nie bój, byle mieć jasność ;)

bertha ktory masz teraz dzień cyklu ?
Ja Wam powiem.dziewczyny że kiedys zrobilam chyba 100 testów przez 34 cykle i ani razu nie wyszedl mi cień no moze z dwa razy ale jak popatrzylam na test za pare dni heheh a Ty bertha mialas wczoraj ten cien.cienia po chwili więc byc moze coś się święci poki co ja nadal trzymam&&&&

@arrow92 ale jak to? To niemożliwe... przecież na bobo mocna krecha była, a na poprzednim cień!!! Co z tymi testami... spróbuj jutro jeszcze...;*

@bertha @Lanvin ja nie testuje :) wiem, że pewnie w sb przyjdzie, CZEKAM NA NIĄ! ;)

@StorAnia nic się nie bój, byle mieć jasność ;)

Może zaraz pójdę na betę, w sumie to powinnam, bo gin kazała mi iść w 25 dc żeby sprawdzić czy odstawiać duphaston czy brać dalej :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@arrow92 to trzymam kciuki!!! ;* a jakby jakimś cudem nie to następny to będzie ten :D ale co ja gadam, beta ma być powyżej 5 i już! :D

@Lanvin my bez umowy, bo znajoma, więc... i to jest ten ból :p

Kurde 500 razy otwieram testy arrow i berthy żeby coś zobaczyć...:o

P.s. rozbrajanie testów już znamy, a slyszałyście o robieniu negatywa z testu?? :D na grupie pcos tak robią haha, poziom hard! :D

Ale tu teściorów. No nic trzymam kciuki za Was dziewczyny!
Mnie nawiedziła @ z samego rana.. także no.. 5 cs, kolejna @ 3.03, mam nadzieję, że się spóźni bo mam wyjazd do SPA z pracy! ;(

@arrow92 to trzymam kciuki!!! ;* a jakby jakimś cudem nie to następny to będzie ten :D ale co ja gadam, beta ma być powyżej 5 i już! :D

@Lanvin my bez umowy, bo znajoma, więc... i to jest ten ból :p

Kurde 500 razy otwieram testy arrow i berthy żeby coś zobaczyć...:o

P.s. rozbrajanie testów już znamy, a slyszałyście o robieniu negatywa z testu?? :D na grupie pcos tak robią haha, poziom hard! :D

Rozbrajanie? kumam nawet rozbroiłam przed chwila. Ale negatyw? O co kaman??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry