reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Chyba poczekam do soboty....

Podziwiam Cię :p Ja zrobiłam dzisiaj test, a mam dopiero 25 dc :p ale przynajmniej wiem na czym stoję i w sobotę na pocieszenie wypiję sobie jakieś dobre winko z mężem :)

Nie bój się :) Jak ma wyjść to już wyjdzie - oczywiście jeżeli już termin @ przyszedł :)

To powodzenia. Ja właśnie też siedzę u gin.. Może się spotkamy
emoji1.png

Napisane na HTC Desire 310 w aplikacji Forum BabyBoom
Ehh z tymi lekarzami.
Ze 2 sni temu na grupie na fb napisala dziewczyna, ze jest w 6tc+3, gin stwierdzil, ze nie ma tetna i dal jej skierowanie na czyszczenie NA NASTEPNY dzien!

Matko kochana, dobrze, ze napisala o tym bo by poszla na to czyszczenie!

Lekarz zamiast skierowac ja znow na bete i usg to od razu na czyszczenie wysyla. I to na tak wczesnym etapie gdzie nawet jesli faktycznie ciaza przestala sie rozwijac to organizm moglby sam sie oczyscic a nie kuzwa od razu wysylac dziewczyne na gmeranie w szyjce i macicy.

Rece opadajaz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja znam taki przypadek ze ordynator szpitala z takich samych powodow powiedzial ze trzeba skrobac... Dziewczyna sie nie dala, poszla do innego lekarza a ten mowi co on K***a chce skrobac, przeciez tu serce bije... Wiec z takimi decyzjami trzeba sie wstrzymac do ostatecznosci.
Ja jak poronilam tez jeden chcial mi zabieg zrobic chociaz sam wyjal jajo plodowe ze mnie, na szczescie bylo to na koncu jego dyzuru i zostawil mnie dla innego lekarza, a tamten mowi przeciez tu poza krwia nic nie ma... I wez tu badz madry i sluchaj lekarzy...

Podziwiam Cię :p Ja zrobiłam dzisiaj test, a mam dopiero 25 dc :p ale przynajmniej wiem na czym stoję i w sobotę na pocieszenie wypiję sobie jakieś dobre winko z mężem :)

Nie bój się :) Jak ma wyjść to już wyjdzie - oczywiście jeżeli już termin @ przyszedł :)
25dc to za wczas! przecież mógł jeszcze nie wyjść :)

Ehh chyba bałam się dlatego bo poczułam się jak.w zeszłym roku. Ale wtedy beta tak nie przyrastała jak ta teraz. Będzie dobrze nie.

StorAnia nie martw się jesteś super kobitka i wszystkie się tu lubimy (tak mi się zdaje :) )

Magoo ma rację ja mam taki charakter ze staram się nie oceniać bo i po co. StorAnia jak dla mnie jesteś fajna i juz :*
Podejrzewam, że u Ciebie będzie tak samo jak u mojej kumpeli. Liczyli od ostatniej@, że jest w czwartym, piątym tygodniu, a była w trzecim. Stąd też była niska beta :)
Ale co mnie nastraszyłaś!!! Będzie dobrze :-)
Musi!!!

reklama
Do góry