reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja mam kifozę klatki piersiowej :) Więc może się tak wydawać ...:) A, że chuda jestem to miałam wklęsły zawsze brzuch :)

Sliczny[emoji7]
Mnie tez juz wywaliło [emoji15]
1210b623a2f6d86a65ca01504d6e3971.jpg

Koniec siódmego tygodnia[emoji4]
Rozsyłam fluidki ciążowe [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja oczywiście witam Was z samego ranka... ledwo oczy otworzyłam to wydarłam sie na mojego Męża i sie popłakałam kurde hi hi napiecie przed @ i to takie mega mocne sie chyba włączyło. Do tego kaszel meczący przez ten Smog i woda z nosa leci 2 dzień.

Fajne brzuszki macie dziewczyny...gdybym zafasolkowała to u mnie by było widac bardzo późno bo mam otyłość olbrzymia.

Nessi, Cheebay, śliczne brzuszki!! [emoji7]
Magoo, dziękuje za opis [emoji6] z rodzina się zgadza ale co to dążeniu po trupach to niestety jest w druga stronę.. jestem uległa i ludzie często to wykorzystują ( przeważnie w pracy). Jestem średniego wzrostu 171cm, średnia budowa się zgadza. Włosy nie trafione bo jestem brunetka, a makijaż zajmuje mi codziennie całe 5 min [emoji12] tusz, kredka i lecę [emoji23] torebki, buty i bransoletki jak najbardziej lubię [emoji7] ale paznokcie maluje przeważnie na większe okazje [emoji12]
Tak w ogóle to witam dziewczyny z autobusu [emoji6] ja juz jadę do pracy [emoji3] czy ktoś dzisiaj testuje??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

pyzunia86 anik90 ja też ze śląska masakra jakas z tym smogiem naprawdę ciężko się oddycha. Ja dzisiaj siedzę w domu nigdzie nie wychodzę ten kaszel mnie wymęczył chyba będę musiała iść jeszcze raz do lekarza :/

Hej dziewczyny, mnie dziś obudził ból i....@ dwa dni wcześniej. Chcę się zaszyć w szafie i nie wychodzić. Boję się, że dzidzia nie jest nam pisana. Dół mega.... Następna @11.02, 6cs po obniżeniu prolaktyny, 11cs po odstawieniu tabletek. Ehhhh:crazy::zawstydzona/y:buziaki

reklama
Do góry